Én csak ajánlani tudom Újpestet, szépen fejlődő kerület.
2020. okt. 11. 09:55
2/18 anonim válasza:
En is szerettem ott elni.Az arat is realisnak tartom.
2020. okt. 11. 10:22
3/18 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen korrekt ár, ettől olcsóbbak nem is nagyon vannak.
2020. okt. 11. 11:14
4/18 anonim válasza:
Ha egyáltalán szóba állnak hiteles vevővel.
Ha van kp-s, akkor nem biztos.
2020. okt. 11. 12:31
5/18 anonim válasza:
Panelpiac eléggé döglött, egyébként ha tényleg teljesen felújított, van erkély, akkor ok lehet az ár. De most, hogy az új ingatlanokra belebegtették az áfa kedvezményeket, a használtaknál is lehet további árcsökkenés. Ha nem sürgős, én még várnék, tök jó most a bérleti piac is.
2020. okt. 11. 12:51
6/18 anonim válasza:
"Ha egyáltalán szóba állnak hiteles vevővel.
Ha van kp-s, akkor nem biztos."
Miért? A hitelt a vasarlo veszi fel es egyből utalja az eladó számlájára, ő meg akármikor felveheti keszenzben, nem?
2020. okt. 11. 13:53
7/18 anonim válasza:
6-os, csak azt a hitelt hetek, sőt gyakran hónapok mire az eladó megkapja a vevőtől (és nem a vevőtől konkrétan, hanem a bank a vevővel kötött szerződés után utal az eladónak közvetlenül). Ezért favorizálják sokan a kp-t - és itt most nem a ténylegesen odamegyek 30 millióval a táskámban kp-ról van szó, hanem hogy hitelt nem kell felvenni a vevőnek, azonnal tud fizetni.
2020. okt. 11. 15:58
8/18 anonim válasza:
#6: hitelessel az a baj, hogy ezek a jóféle bankok elhúzzák hónapokig a folyósítást..
Én emiatt csúsztam le pár jó vételről, mert mire átutalták a pénzem, eladták a kiszemelt lakásokat :\
2020. okt. 11. 15:59
9/18 anonim válasza:
Ja, de aki tudja, hogy lakást akar venni, az előre gondoskodhat róla, hogy rendelkezésére álljon a(z akár hitelből származó) pénz. Én így csinálnám. Szóval akkor nem is a hitelből vásárló a gond, hanem az előre nem gondolkodó, értem.
2020. okt. 11. 16:36
10/18 anonim válasza:
igen, vegyek fel hitelt ha ott a lakásom értéke, te is okos vagy :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!