A youtuber Viszkok Fruzsi hol vette azt a szép lakását, aminek a bebútorozásáról videó sorozatot csinált?
Figyelt kérdés
Néhány infóbol azt sejtem, hogy valahol Újlipótvárosban lehet.2020. szept. 30. 21:28
4/22 anonim válasza:
Nem albérlet, mondta egy videóban, hogy ez saját lakás. Korábban lakott albérletben.
5/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is a saját lakása, szerintem ráadásul kp-ra, hitel nélkül meg tudta venni.
2020. dec. 9. 19:13
6/22 anonim válasza:
XIII. Kerület, Váci útról nyílik, Tutaj utca. És nem albérlet, nem is a szüleitől kapta, hanem abból a pénzből vette meg magának, amit azért kapott a YouTubetól, mert a tizenéves kislányok nézik az ő videóit.
7/22 anonim válasza:
Ronyva utca, Tutaj utcáról nyílik. Azt honnan lehet tudni, hogy kp-ra vette?
Volt vagy 50 millió az a lakás... nem akarok irigynek tűnni (nyilván annak tűnök :D ), de azt, hogy idióta videókat tesz fel az internetre, azt nem nevezném értékteremtésnek, és ennek "eredményét" sem igazságosnak, hogy 20onévesen vegyen belőle egy ilyen lakást. De mondjuk lehet, hogy támogatták a szülei vagy vett fel hitelt, nem?
8/22 anonim válasza:
Nemcsak a YouTube, hanem sok minden reklámoz is, meg vannak saját termékei is. :DD
9/22 anonim válasza:
Sajnos igazságtalan dolog, mert rendes munkával szinte lehetetlen megkeresni az árát. De ő jókor kezdte ezt el, mert ma már minden második lány Instagram reklámmal meg YouTube videókkal akar pénzt keresni, mostmár nagyon nehéz. Amikor ő kezdte, még nem sokan csinálták nálunk ezt a műfajt, ezért lett annyira sikeres, sok mindent reklámoz posztokban, ezekért sokat fizetnek neki.
10/22 anonim válasza:
Ugyanakkor én nem tudom elítélni ezért, mert ki nem tenne ki néhány fotót egy termékről, ha neki fizetnének több 100 ezret és mindezért csak néhány jó fotót kell lőni. Szerintem mindenki szívesen keresne ilyennel pénzt, szóval meg tudom érteni, hogy elvállal ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!