2015 nyarán, ill. szeptemberben már valóság volt az ingatlanárak erős növekedése. Ennek bizonyítására kellene nekem internetes cikk, riport, videó, bármi. Linkelnétek nekem ilyeneket?
Figyelt kérdés
Egy bírósági ügyhöz van rá szükségem, mert azt állítják, hogy nem lehetett tudni. Ami nem igaz, hiszen ekkor kezdődött az áremelkedés. Hátha találtok olyan bizonyítékot, amit én nem.2020. febr. 5. 21:24
1/3 anonim válasza:
Ksh, portfolio, vagy ehhez hasonló gazdasági elemző céget lenne érdemes ezzel felkeresni, vagy az ő adataik között keresgélni
2/3 anonim válasza:
A bírósági ügyhöz ez ez kevés lesz.
Szakértő altal készített szakvélemény ér valamit.
3/3 anonim válasza:
Gógli, ingatlanárak 2015. Kiad egy csomó mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!