Ilyen ágyat hol lehet kapni?(videó lent)
2020. jún. 24. 15:46
1/5 anonim válasza:
Ez valamiféle trollkodás akar lenni?
Ismerősök többször belém kötöttek már, hogy minek nézem ezt az úriembert, ha nem érdekel... hát ezért, mert mindenhova linkelgetik ilyen szövegekkel, nem lehet elmenekülni előle...
A videóból 10000% esélytelen felismerni a letakart ágy típusát, ez szerintem neked is nyilvánvaló lehetett, ezért nem értem hogy akkor mi a célja a kérdésnek.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem trollkodás az ágytámla mintájából fakadóan meg lehet állapítani hogy melyik üzletben kapható,persze annak akinek esetleg ilyen van és felismeri.
2020. jún. 24. 16:07
3/5 anonim válasza:
Nem néztem meg ezt a láthatóan prolibandát, hanem végigmentem, hogy hol van ágy. Egy eléggé átlagos cucc, szerintem bárhol.
4/5 anonim válasza:
Békési úr használtbútor boltjában, ez egy régi tipus.
Vatera, Jófogás, Ecseri piac...
Esetleg még a Premieraoutletben vagy más régebbi, olcsóbb bútorboltban.
Szerintem Google képkeresővel tudod leghamarabb megtalálni.
A szövet az egy mindenhol kapható kárpitanyag, nem kötődik a bútorhoz, mert legtöbbször választható.
5/5 anonim válasza:
Bocs, elírtam a nevét, erre a bútorboltra gondoltam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!