Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 7 milla önerővel mit hol...

7 milla önerővel mit hol hogyan vennétek?

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 09:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyire stabil a melóhelyem, és mennyi a fizum. Meg kapok-e hitelt.
2020. szept. 25. 09:25
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

Én mindenképp családi házat néznék, mert nem akarnék városban, lakásban élni. Mondjuk engem a munkám se köt városhoz, ellenben családos vagyok, így számunkra ez mindenképp jobb. 7 millió forint önerővel igyekeznék max 25 milliós ingatlant nézni, hogy a törlesztő kényelmesen kijöjjön.

De ugye ez én vagyok, te lehet egyedülálló vagy, nincs annyi fizut, mint nekünk, vagy éppen több van, lehet a lakást preferálod, helyhez köt a melód stb... kicsit több infó kéne, így nem nagyon lehet mit mondani.

2020. szept. 25. 10:10
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
Jelenleg sehol semmit. A vírusválság lehetséges gazdasági hatásai miatt szerintem kockázatos a hitelfelvétel jelenleg,ki tudja, hogy kinek lesz munkája jövőre. Németországban dolgozom, a cég az előző évhez képest kb. 60-70 százalékon ketyeg március óta, otthon sem valami rózsásak a kilátások, főleg annak tényében, hogy saját ipar híján a magyar gazdaság a német ipar lélegeztetőgépére volt kötve már eddig is. Ennek a lassulásnak a hatását előbb-utóbb mindenki meg fogja érezni, úgy kalkuláljon a jövőre nézve.Vésztartalékot mindenképpen hagyjál magadnak ha mégis a lakásvásárlás mellett döntesz.
2020. szept. 25. 10:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kényelmes lakást vennék valamilyen nekem szimpatikusabb városban (hitellel) mivel munka mellett nincs időm-kedvem semmilyen kertügyletekre. Aztán amikor jön a szabadság mennék valami vízpartra, ahol más nyírja a füvet és másnak gondja a kerítésfestés, vagy a hólapátolás.
2020. szept. 25. 10:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi 6 milla önerővel vettünk fel 13 milliós hitelt felesben a férjemmel, és vettünk egy teljesen felújított lakást egy megyeszékhelyen. Itt a házak nincsenek elérhető árban, de nekünk fontos volt, hogy a városban maradjunk. Mivel 3 szobás a lakás, 1-2 gyerek pont el fog férni, aztán majd eldöntjük, hogy hogyan tovább, ha sikerült betörlesztenünk.
2020. szept. 25. 10:59
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

Először egy nagy levegőt, aztán befizetném nyugdíjbiztosításra, mielőtt még felemelik a korhatárt...

Komolyan szólva, ingatlant, egy kis panellakást vidéken, albérletbe kiadva.

2020. szept. 25. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
3%
Fektesd be egy zsinagógába az most divatos .
2020. szept. 25. 12:01
 8/14 anonim ***** válasza:

nekem 9 van, és az építkezésen gondolkodom.

Kaptam nemrég könnyűszerkezetes házra árajánlatot. bruttó 96 m2 és bruttó 29 millió, kulcsrakészen. Viszont a kulcsra kész kivitelezésben csak a munka díj van benne, azaz kellenek burkolatok, lámpák kapcsolók konnektorok, szaniterek és csapok. Ez igényeim lapján még kb 2 millió.

De max 20 millió hitelt akarok, szóval még lehet kicsit gyűjtenem kell.

2020. szept. 25. 16:52
 9/14 anonim ***** válasza:
5 millióig vennék valamit max.
2020. szept. 25. 22:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Csak annyiből hol mit?
2020. szept. 25. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!