Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol vennétek nyaralót? Balaton...

Hol vennétek nyaralót? Balatonnál vagy a hegyekben?

Figyelt kérdés

Balatonnál Hévízre vagy ilyen pár km-nyi településre gondolok a Balatontól, közvetlen a parton nincs pénzünk venni.

Szerintetek az a jobb, vagy a hegyekben? Melyik a jövedelmezőbb?

2020. szept. 24. 09:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"2-3havonta utaznank csak el megnézni a házat."

Illetve, hogy mi maradt a berendezésből, meg a házból.

2020. szept. 25. 11:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Az érveid igen gyengécskék.

A takarítószolgálat pl. nem leltározza, hogy mi tűnt el, nem foglalkozik a rongálásokkal, nem húzza át az ágyneműt és nem visz tiszta lepedőt sem.

(+Tiszta törölköző, +kézmosó, +wc papír stb...)

Amennyiben mégis vállalják, akkor elviszik azt a kevéske hasznot is ami maradna a rongálások, a szokásos karbantartások és az adózás után.

A nyereséged kiszámolásánál ne feledd majd az oda-vissza utazgatások költségeit is, meg az autópályadíjakat stb...stb...

Természetesen lehet jönni mindenféle ellenérvekkel úgy, hogy még egy percig sem csináltad a szobakiadást.

Én csak több évtizede vagyok benne.

[link]

2020. szept. 25. 11:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Vagy FIZETÉSÉRT megbízod a szomszédot, hogy gondnokolja a házat,(de akkor mi marad neked?) vagy ezt úgy ahogy van felejtsd el!

Még egy közjegyzői szerződéssel egy évre kivett lakást sem 2-3 havonta kell ellenőrizni, hanem eleinte havonta és még ott is érhet meglepetés!

2020. szept. 25. 11:51
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem gyenge érvekkel akartam jönni, hanem megosztani mással a gondolataimat.

Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!

2020. szept. 25. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!