Hol vennétek nyaralót? Balatonnál vagy a hegyekben?
Balatonnál Hévízre vagy ilyen pár km-nyi településre gondolok a Balatontól, közvetlen a parton nincs pénzünk venni.
Szerintetek az a jobb, vagy a hegyekben? Melyik a jövedelmezőbb?
"2-3havonta utaznank csak el megnézni a házat."
Illetve, hogy mi maradt a berendezésből, meg a házból.
Az érveid igen gyengécskék.
A takarítószolgálat pl. nem leltározza, hogy mi tűnt el, nem foglalkozik a rongálásokkal, nem húzza át az ágyneműt és nem visz tiszta lepedőt sem.
(+Tiszta törölköző, +kézmosó, +wc papír stb...)
Amennyiben mégis vállalják, akkor elviszik azt a kevéske hasznot is ami maradna a rongálások, a szokásos karbantartások és az adózás után.
A nyereséged kiszámolásánál ne feledd majd az oda-vissza utazgatások költségeit is, meg az autópályadíjakat stb...stb...
Természetesen lehet jönni mindenféle ellenérvekkel úgy, hogy még egy percig sem csináltad a szobakiadást.
Én csak több évtizede vagyok benne.
Vagy FIZETÉSÉRT megbízod a szomszédot, hogy gondnokolja a házat,(de akkor mi marad neked?) vagy ezt úgy ahogy van felejtsd el!
Még egy közjegyzői szerződéssel egy évre kivett lakást sem 2-3 havonta kell ellenőrizni, hanem eleinte havonta és még ott is érhet meglepetés!
Nem gyenge érvekkel akartam jönni, hanem megosztani mással a gondolataimat.
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!