Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakásvásárlásban tudnátok...

Lakásvásárlásban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Lenne néhány kérdésem lakásvásárlással kapcsolatban és remélem tudtok segíteni.

1.Több milliós értékű lakásnál, hogy lehet kivenni pénzt ha csak készpénzben lehet fizetni?

2.Nálam van a pénz, de a városban mászkálni csak nem biztonságos ennyi összeggel, ez hogy oldható meg?

3.Mik az alapvető dolgok, amire mindenképp 2x is vissza kell pillantani, hogy biztonságos e a lakásban mint vezetékek, falak, ablak szigetelése stb.

4.Meg van vásárolva a ház és innen milyen teendők vannak még amik a teljes átírásra terelődnek mint lakcímkártya, kapucsengő név, ajtótábla név, azaz a saját tulajdonom lett a ház?

Ennyi kérdés merült fel. Barátnőmék lakásvásárlásban vannak és még ezek a kérdéseik vannak és engem kértek meg, hogy járjak utána ezeknek kicsit. Ők is kutakodnak, de több szem többet lát ugye :D.Meg ezeken én is gondolkoztam, hogyan mászkálnak ennyi készpénzzel a városban és nem paráznak? Előre is köszi a segítséget!

2020. szept. 15. 18:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Még valami, ha készpénzben viszik a pénz miben lenne praktikusabb és biztonságos? Sima aktatáska módszer nem túl "átnézhető"? vagy mibe szoktak emberek ennyi pénzt vinni magukkal pl. 20 millió? Sima aktatáskában?
2020. szept. 19. 01:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem kell annak annyi hely...

4-5 millió egy borítékban elfér.

Gondolom, többen viszik, lehet mindenkinél egy részlet belőle.

Simán a napi táskában...:)

De lehet egy dobozkában kézben.

2020. szept. 19. 01:17
 13/15 anonim ***** válasza:

"Sima aktatáska módszer nem túl "átnézhető"?"

Ezt nem értettem.

Mire gondolsz?

2020. szept. 19. 01:21
 14/15 A kérdező kommentje:
nos pl tolvajok ismerik ezt az aktatáskában milliók vannak dolgot és kirabolnak vagy mi. mennyire gyakori aktatáskában milliók vannak? :D. bár igaz boriték praktikusabb
2020. szept. 19. 01:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Aktatáskákban tízmilliók vannak, nem néhány :D Amúgy 4-5 milliónál remélem nincs többről szó, mert így is elég komoly költsége van a másik fél elvárásának...
2020. szept. 19. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!