Lakásvásárlásban tudnátok segíteni?
Lenne néhány kérdésem lakásvásárlással kapcsolatban és remélem tudtok segíteni.
1.Több milliós értékű lakásnál, hogy lehet kivenni pénzt ha csak készpénzben lehet fizetni?
2.Nálam van a pénz, de a városban mászkálni csak nem biztonságos ennyi összeggel, ez hogy oldható meg?
3.Mik az alapvető dolgok, amire mindenképp 2x is vissza kell pillantani, hogy biztonságos e a lakásban mint vezetékek, falak, ablak szigetelése stb.
4.Meg van vásárolva a ház és innen milyen teendők vannak még amik a teljes átírásra terelődnek mint lakcímkártya, kapucsengő név, ajtótábla név, azaz a saját tulajdonom lett a ház?
Ennyi kérdés merült fel. Barátnőmék lakásvásárlásban vannak és még ezek a kérdéseik vannak és engem kértek meg, hogy járjak utána ezeknek kicsit. Ők is kutakodnak, de több szem többet lát ugye :D.Meg ezeken én is gondolkoztam, hogyan mászkálnak ennyi készpénzzel a városban és nem paráznak? Előre is köszi a segítséget!
Nem kell annak annyi hely...
4-5 millió egy borítékban elfér.
Gondolom, többen viszik, lehet mindenkinél egy részlet belőle.
Simán a napi táskában...:)
De lehet egy dobozkában kézben.
"Sima aktatáska módszer nem túl "átnézhető"?"
Ezt nem értettem.
Mire gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!