Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szigethalomról mindent?

Szigethalomról mindent?

Figyelt kérdés

Minden pozitív és negatív tapasztalás is érdekel, mert lehet hogy odaköltözünk. Szeretnék tisztában lenni a dolgokkal.

Milyenek az emberek, közlekedés, orvos, iskola, óvoda esetleges munkalehetőségek stb.

2020. szept. 14. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Unalmas, sok a cigo.
2020. szept. 15. 08:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A közlekedés tragikus, a rendelőintézetet hagyjuk, a gyermek intézményeket nem ismerem, csak hallom, hogy dugig vannak, munkalehetőség szerintem a környék ipari parkjai miatt azért akad, de Bp. sincs messze.

Kifejtve:

A HÉV szintben keresztezi a legforgalmasabb főutat, ami miatt csúcsforgalomban konkrétan ezerszer megbánja az ember, hogy egyáltalán megszületett, nem csak azt, hogy autóba ült azon a szép délutánon. Ha ingázol (busz, autó, mindegy), akkor készülj egy zsák lesz*rom tablettával. A HÉV biztos jó, de az meg iszonyat lepattant már sajnos. Ráférne egy nagy felújítás.

Ha szükséged van valamilyen vizsgálatra, akkor vagy elmész magánintézménybe, vagy nagyjából fel is dobhatod a pacskert mire sorra kerülsz. Május elején kértem vérvételre időpontot azzal a kikötéssel, hogy nekem júli 15-ig kell az eredmény foglalkozás egészségügyi alkalmasságihoz. Kb. kinevettek és közölték, hogy már az augusztusi időpontokat osztják. Oké, köszi, heló, akkor legközelebb februárban jelentkezem... Most meg ha az állami ellátáson múlik, akkor egy hónapig nem dolgozom. Korrekt. :D

Összességében nekem az a véleményem és érzésem, hogy brutálisan túlnépesedett a csok-nak hála, amihez az infrastruktúrát nem bővítették elég tempósan (vagy inkább sehogy). Mivel egy sziget, ezért túl sok "szökési lehetőség" nincs, mást nem tehet az ember, minthogy beáll a dugóba és várja a sorát.

Ami nekem szintén hátrány az egész szigethalmi, szigetszentmiklósi környékről, hogy az előző városvezetés ahogy az infrastruktúráért, másért sem igazán tett az elmúlt években semmit. Semmilyen aktív kikapcsolódási lehetőség nincs igazán gyerekkel pl. Ami lenne, azt sem mondanám karbantartottnak, ápoltnak.

2020. szept. 15. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
#1 & #2 megírta! szigethalom szszmiklós megtelt! orvosi ellátás nulla szhalmi ügyelet botrányos! munkalehetőségek csapnivalók,mind a két város 91%-a bp.re jár dolgozni,ezért 6:00-9:00 ig,a várost elhagyni kész challenge day!
2020. okt. 24. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!