Mi a véleményetek Szigethalomról? Milyen környéknek számít? Miért olyan olcsók ott a házak?
Köszi a válaszokat!
És Szigetszentmiklóssal összehasonlítva melyik a "jobb"?
Szerintem ha Budapestre ingázol, akkor mindkettő baromi nagy szívás. Miklósi vagyok. Itt az ember együtt él a dugóval. Reggel Pest felé, délután hazafelé. Tudja kb. milyen + menetidőt kell belekalkulálni fixen, ennek ellenére azért idegesítő a történet. Én mondjuk pont nem Pestre megyek, de az M0-ig így is szívás.
A HÉV tök jó, ha Pesten dolgoznék, tuti ezt használnám.
Egyébként Szigethalom nekem nagyon tetszik. Tök nyugis kis utcái vannak, csak a sziget közlekedése ne lenne ennyire borzasztó.
Tököli vagyok (az Szigethalom mellett van), és napi szinten ingázok Bp-re kocsival... Ezt csak úgy tudom megtenni, hogy rugalmas a munkaidőm, és nem szólnak ha fél órával később érek be.. Ha fix időre kellene beérnem minden nap akkor sokkal-sokkal hamarabb el kellene indulnom, tehát ahhoz hogy reggel 8-ra beérjek fél 7-kor. Bár nem mindig 1,5 óra a bejutás, reggelente sokszor 1 óra még úgy is, hogy én 8 után indulok, amikor már a legnagyobb csúcsforgalmon túl vagyunk.
Szigethalmon a rossz közlekedés miatt olcsók az ingatlanok, valamint a tököli reptér közelsége miatt is. A reptéri le és felszállópálya meghosszabításánál található pont Szigethalom központja.
Szóval ha nem kell Bp-re bejárnod, pl. mert otthonról dolgozol, akkor ajánlom, mert szép a környezet stb., de még így is nehézkes a közlekedés, mert az M0-ra nem lehet feljutni, de sokszor még Szigethalomról is nehéz kikanyarodni, illetve a Tesco felől visszamenni mert folyton be van állva.
A Hév fix menetidejű, de 45 perc vágóhídig, ami ugye még kint van a semmi közepén, tehát onnan átszállás stb.
Szigetszentmiklós egy fokkal talán jobb, mert nem kell a Mű úton átvergődnöd magad, de annak is van rosszabb része pl. Bucka, míg a Bp-hez közeli részről 20-30 perc alatt is beérhetsz kocsival, de ott is általános probléma a túlnépesedés, mint a legtöbb agglomerációs városban, tehát h a népességszám növekedését nem követik az infrastrukturális fejlesztések, rossz úthálózat, kevés férőhely az ovikban/iskolákban stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!