Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek Szigethalomr...

Mi a véleményetek Szigethalomról? Milyen környéknek számít? Miért olyan olcsók ott a házak?

Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Mert messze van, és állandó dugók vannak reggel, este
2018. máj. 4. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Ja hát Párizstól tényleg messze van viszont Tökölhöz elég közel.
2018. máj. 4. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
A kérdésre válaszolj paraszt.
2018. máj. 4. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
És a kérdésben ott van hogy mitől van messze te szerencsétlen? Lefogadom hogy Budapesti vagy. Lerí rólad. Máshoz nem is lehet távolságot számolni ugye?
2018. máj. 4. 19:45
 5/9 fredike válasza:
Szigethalom egyáltalán nincs messze. Kellemes környezet, egy sor jó étterem a környéken, normális emberek. Közelben az Auchan, a Bauhaus a piac. Kocsival normálisan lehet közlekedni, van torlódás, de hol nincsen?? Még mindig jobb mint az M3, 1 és 2 út, de mondhatnám Budaörsöt, vagy a 2/A kerületet is.
2018. máj. 5. 07:17
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Mert cumi bejárni reggel pestre. Másért biztos nem mert elég korrekt helység.
2018. máj. 5. 12:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És Szigetszentmiklóssal összehasonlítva melyik a "jobb"?

2018. máj. 5. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha Budapestre ingázol, akkor mindkettő baromi nagy szívás. Miklósi vagyok. Itt az ember együtt él a dugóval. Reggel Pest felé, délután hazafelé. Tudja kb. milyen + menetidőt kell belekalkulálni fixen, ennek ellenére azért idegesítő a történet. Én mondjuk pont nem Pestre megyek, de az M0-ig így is szívás.

A HÉV tök jó, ha Pesten dolgoznék, tuti ezt használnám.

Egyébként Szigethalom nekem nagyon tetszik. Tök nyugis kis utcái vannak, csak a sziget közlekedése ne lenne ennyire borzasztó.

2018. máj. 6. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Tököli vagyok (az Szigethalom mellett van), és napi szinten ingázok Bp-re kocsival... Ezt csak úgy tudom megtenni, hogy rugalmas a munkaidőm, és nem szólnak ha fél órával később érek be.. Ha fix időre kellene beérnem minden nap akkor sokkal-sokkal hamarabb el kellene indulnom, tehát ahhoz hogy reggel 8-ra beérjek fél 7-kor. Bár nem mindig 1,5 óra a bejutás, reggelente sokszor 1 óra még úgy is, hogy én 8 után indulok, amikor már a legnagyobb csúcsforgalmon túl vagyunk.

Szigethalmon a rossz közlekedés miatt olcsók az ingatlanok, valamint a tököli reptér közelsége miatt is. A reptéri le és felszállópálya meghosszabításánál található pont Szigethalom központja.

Szóval ha nem kell Bp-re bejárnod, pl. mert otthonról dolgozol, akkor ajánlom, mert szép a környezet stb., de még így is nehézkes a közlekedés, mert az M0-ra nem lehet feljutni, de sokszor még Szigethalomról is nehéz kikanyarodni, illetve a Tesco felől visszamenni mert folyton be van állva.

A Hév fix menetidejű, de 45 perc vágóhídig, ami ugye még kint van a semmi közepén, tehát onnan átszállás stb.

Szigetszentmiklós egy fokkal talán jobb, mert nem kell a Mű úton átvergődnöd magad, de annak is van rosszabb része pl. Bucka, míg a Bp-hez közeli részről 20-30 perc alatt is beérhetsz kocsival, de ott is általános probléma a túlnépesedés, mint a legtöbb agglomerációs városban, tehát h a népességszám növekedését nem követik az infrastrukturális fejlesztések, rossz úthálózat, kevés férőhely az ovikban/iskolákban stb.

2018. máj. 7. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!