Szigethalmi sorházi lkaások, ikerházak?
Figyelt kérdés
Tud ezekről valaki valamit? Még mindig egész jó áron mennek, egy részük mondjuk könnyűszerkezetes, de legalább teljesen közművesített.2020. jan. 23. 18:59
1/10 anonim válasza:
A könnyűszerkezetes nemigen forgalomképes, csak fillérekért tudod eladni, ha tovább akarsz lépni. Ha látod, hogyan készül, micsoda tákolmány, nem is akarsz majd ilyet venni.
2/10 anonim válasza:
mindent ellehet adni, ha olyan áron adod. Sokaknak lesz mentsvár, akik próbálnak kimenekülni a panelekből.
Csöbörből vödörbe :)
3/10 anonim válasza:
Megnéztem pár hirdetést ingatlan.com-on, hát... azok a tetőtéri szobák finoman szólva élhetetlenek.
Nézd meg ezt
4/10 anonim válasza:
Tényleg élhetetlenek a tetőtériek. Plusz fönn egy vécé sincs, éjjel le kell botladozni a lépcsőn egy pisilésért a földszintre. De mindegy, mert ahogy felülsz ágyon, úgyis rögtön bebszod a fejed a ferde tetőbe.
5/10 anonim válasza:
Jó lehet nemi életet élni egy olyan ágyon :DD
6/10 A kérdező kommentje:
3-as, ez tenyleg gaz, de van koztuk ilyen is pl, tegla falazattal
2020. jan. 30. 06:46
7/10 anonim válasza:
Ez jól néz ki, jó áron is adja. Mondjuk érdekes, hogy ugyan úgy néz ki, mint a környéken lévő könnyűszerkezetes házak, belülről is, és tégla falazatú.
8/10 anonim válasza:
dőlnek össze, mindenki menekűl belőlük.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez komoly vagy csak trollkodsz? Ott laksz vagy van valami forrás erről?
2020. okt. 25. 01:26
10/10 anonim válasza:
#8 vagyok! ezek nem arra készültek, hogy két generáció leélje benne az életét! mikor ingatlant vásároltam mindenki lebeszélt ezekről a házakról.az külön betesz,hogy szigethalom.ha még mindíg ingatlant keresel, inkább szszmiklóson keress! bár az a város is megtelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!