Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A belvárosi panelek árai...

A belvárosi panelek árai sokkal többet fognak esni, mint a kertes családi házaké?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja, hogy panelben lakni szar. Gyakorlatilag nincs magánéleted, se élettered. Tisztán hallani az összes szomszédot és téged is hallanak. Az egy lakhatási kényszermegoldás volt régebben is a szegényebb munkásrétegnek. Nem véletlenül hívják őket panel-proliknak.

Az utóbbi években azért ment fel mégis az áruk, mert befektetésként ki lehetett adni rövid távra a felpörgött turizmus miatt. De ennek most vége.

A panelek és egyéb társasházak árai is ismét le fognak menni "proli" árszínvonalra? A jobb kertes házak értékállóbbak maradnak?

2020. szept. 3. 19:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
91%
Amíg a panel a legolcsóbb lakhatást biztosítja addig nem. Kispénzű emberekből van a legtöbb ezért lehet a paneleket leghamarabb eladni, tehát erre van a legnagyobb kereslet a városokban. Ha kereslet van, az ár nem fog nagyon beesni. Én kertesházból költöztem panelbe, meglepően jó volt az elképzeléseihez képest. Előtte én is a sztereotípiákat hallottam.
2020. szept. 14. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!