Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A belvárosi panelek árai...

A belvárosi panelek árai sokkal többet fognak esni, mint a kertes családi házaké?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja, hogy panelben lakni szar. Gyakorlatilag nincs magánéleted, se élettered. Tisztán hallani az összes szomszédot és téged is hallanak. Az egy lakhatási kényszermegoldás volt régebben is a szegényebb munkásrétegnek. Nem véletlenül hívják őket panel-proliknak.

Az utóbbi években azért ment fel mégis az áruk, mert befektetésként ki lehetett adni rövid távra a felpörgött turizmus miatt. De ennek most vége.

A panelek és egyéb társasházak árai is ismét le fognak menni "proli" árszínvonalra? A jobb kertes házak értékállóbbak maradnak?

2020. szept. 3. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Az új építésüek ára sztem egy minimális korrekcióval megúszhatja. Annak azért mindig lesz értéke és piaca. A 30 milliós panelok meg hasonló lyukak értek tartására azért nem nagyon fogadnék.
2020. szept. 3. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem fognak esni, mert hova?

Egy új építésű 40+ milliótól indul, ehhez képest egy panel "csak" 20-30. És akárhogy nézzük manapság már nincs "proli réteg" a panelokban.

2020. szept. 3. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

A panelház fog összeesni, de az árával együtt lassan;)

Statikailag már eléggé kivannak nyírva...

2020. szept. 3. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Panelokban rbnb?

😆😆😆

Te nagyon nem vagy képben.

Rbnb csak a belvárosban pörgött, max a belvárosi lakás árak húzták a panel árakat.

Gondolom te az vagy aki a vírus megjelenése óta próbálod bebizonyítani az igazadat nevetséges cikkekkel alátámasztva a naponta feltett kérdéseiddel..

😂😂😂

2020. szept. 3. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Amennyiben Budapest belvárosáról beszélünk, ott nincsenek panelek!

Vidéki városokban nem is voltak a panelárak ilyen abszurd módon felfújva. Ingatlanáresések meg nyilván a panellel kezdődnek, mert indokolatlan árakon mentek.

Családi ház - természetesen az állapotától és az elhelyezkedésétől függően - értéktartóbb, ha egyéb nem, a telek amin áll is pénzbe kerül.

2020. szept. 3. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt Debrecenben a jobb helyeken lévő (nagyobb) panel lakásokat viszik mint a cukrot, és ráadásul elég magas áron...
2020. szept. 3. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
4%
Mennek a lecsóba mind.
2020. szept. 3. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nem fognak nagyobb arányban esni (sőt), ugyanis a panelek kb a legolcsóbb típusú házak (igen, tudom mennyibe kerülnek, nekünk is van több), a "belépők" ha valaki saját ingatlant szeretne.

Szerintem arányaiban pont a drágább (=közép/felső-közép kategóriás) ingatlanok fognak többet esni (a luxusok nem, azt mindig meg tudják fizetni).

2020. szept. 5. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Örülnél ha panelban lakhatnal kiskomam. Próbáld megfizetni ha tudod.
2020. szept. 9. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom aki áresésről beszél az hol él? Én átlagban nem látok ilyet. Családi házban élek,itt is vannak szomszédok,kutyák,fűnyírók,bulik,veszekedések,mezőgazdasági gépek,sőt,parlagfű ezerrel :( Nem rosszabb a panel se,tudom.
2020. szept. 10. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!