Mik a legjobb kisvarosok/faluk ahova erdemes koltozni?
Én pl. Algyőn laktam sokáig, most is rengeteget járok oda, mert a rokonságom zöme ott lakik. Rendkívül takaros nagyközség, a MOL iparűzési adójának köszönhetően elég gazdag. Kivétel nélkül minden út és járda betonos, vannak iskolák, óvoda, bölcsőde, mindenféle bolt. A Tisza 1-2 km., strand és szórakozási lehetőség. Szeged 10 km-re, Hódmezővásárhely 15 km-re van, a 47-es főúton remekül megközelíthető.
Jó a buszközlekedés, jelenleg a tramtrain építése miatt a vonatközlekedés szünetel, de ha nemsokára átadják, gyors és modern lesz a vonatközlekedés is leginkább Szeged és Hódmezővásárhely között, ahol éppen Algyő helyezkedik el. Kisebbségi alig van. Jó kis hely, rengetegen építkeznek és költöznek oda.
En azt mondom,ne a cigányok számán lovagolj...
1 mar jóformán mindenhol vagyunk..
2 én is ez alapján választottam, tenyleg kevés a cigany nalunk, joformán csak mi vagyunk...
Ettől függetlenül 2 ev alatt mióta itt lakunk volt gyilkosság, pedofil... aztán a pedofil gyanus körülmények között meghalt... késeles...
Van a falunak egy nemrég szabadult álítólagos gyilkosa... rohadtul rengeteg a részeges, besurranók stb stb, falunapon pedig minden évben van legalább 2-3 durvabb verekedés, tavaly pl ott történt a gyilkosság is... és bármily meglepő nem cigányokról beszélek...
Nekem jelenleg Várpalota tetszik nagyon, kics városka, van minden, ami meg nincs, arra ott van Székesfehérvár egy köpésre, ráadásul eleg jó út van a kettő között.
Bakonyban vannak nagyobb falvak, kis vátosok, amiket nagyon szeretek, pl Bodajk, Bakonycsernye, Zirc
Vagy itt van tőlünk a másik irányba Polgárdi, Füle, csendes nyugodt helyek, de van minden.
Balaton környékén Csopakot és Balatonfüredet szeretem nagyon, itt is van minden, megvan a város feeling, itt még ejszakai élet is előfordul, de mégis csendes,nyugodt helyek, ráadásul egy köpésre van Tihany ahol pedig pénz is van rendesen.
Ha szolgáltató iparban ténykedsz, akkor nem hátrany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!