Hogy a legjobb ingatlan hirdetést feladni?
Figyelt kérdés
Melyik portál a legjobb?2020. aug. 14. 18:23
1/7 anonim válasza:
Ingatlan.com, Jófogás.
Legalábbis ezeket nézik a legtöbben.
3/7 anonim válasza:
Feszbuk csoport, ami a kornyeken hirdet. 2 het alatt eladtam a hazat.
4/7 anonim válasza:
Az elsővel egyetértek. Mi az Ingatlan.com által adtuk el a házunkat 2 nap alatt. :D Vagyis elég sokan nézik azt az oldalt, mivel ott van a legnagyobb "ingatlangyűjtemény", szóval szerintem ott mindenképp megéri hirdetést feladni, illetve Jófogáson is. De persze a facebook csoportok is sokat segíthetnek.
5/7 anonim válasza:
Magánszemélyként közismert-mindenki által könnyen elérhető oldalakon korrekt fotókkal, leírással.
6/7 anonim válasza:
ingatlan.com
jófogás
otthontérkép
Normális fotókkal, alaprajzzal, leírással. Ha gyorsan eladható, keresett helyen lévő 1-2-3 szobás lakás, és nincs érdeklődő 3-4 hétig, akkor 10 % árcsökkentés. Eleve óriási előny ha nem hirdetésnepperként rakod fel, hanem magánszemélyként.
7/7 anonim válasza:
Ja ne írd bele ezeket "közkedvelt részén" mert akkor tudom hogy egy kis buz.i közvetito vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!