Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Garázs árak a jövőben zuhanhat...

Garázs árak a jövőben zuhanhatnak?

Figyelt kérdés

Garázst szeretnèk venni. De tudom hogy még 5 éve kb 2 millióért lehetett őket venni. Most meg a duplája egy jó garázs. De ha most vennék akkor ugyanígy lehet hogy 5 év múlva felét is érheti?

Ott az infláció és a kereslet, ami miatt tarthatja az árát..de egy válság idején egy garázs ára is lejjebb mehet.

2020. aug. 20. 06:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Rövid távon nem valószínű, hogy esni fog, főleg nem ilyen mértékben.
2020. aug. 21. 07:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyre több a vezetői engedéllyel rendelkező ember. Egyre több az autó.

A garázsárak szerintem kizárt, hogy csökkenjenek.

2020. aug. 21. 10:51
 13/21 anonim ***** válasza:
12: a lakosság meg évente tízezrekkel fogy.
2020. aug. 21. 11:18
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem mindegy hogy melyik városban.

Pl. Budapesten már sokkal jobban megéri autót bérelni, akkor viszont garázs sem kell..

2020. aug. 21. 13:32
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekek, akkora válság van kialakulóban, mint a Clark Ádám kotróhajó! Sokan fogják egy ideig jegelni az autóprojektet, sokan meg fognak szabadulni tőle. Ha pedig ez történik, a garázsárak is csökkenni fognak.
2020. aug. 21. 14:03
 16/21 anonim ***** válasza:
En is lakas arak esest valoszinusitem, viszont a garazs az pont az ami eddig is a legjobb ar ertek aranyu befektetes volt es mivel sokan palyaznak a jo aru garazsra befektetok nehez kifogni egy jot, ujak meg nem nagyon epulnek, en azt modnom ha hosszu tavra sokat segit a garazs akkor pont ezzel nem biztos, h erdemes varni, viszont nezegess arvereseket is ott neha van garazs is.
2020. aug. 21. 20:28
 17/21 anonim ***** válasza:

A garázs a lehető legrosszabb befektetés, nem tudom miről beszél az utolsó.

20 év a megtérülés, ha folyamatosan van bérlő.

Ha nincs akkor 30 év...

2020. aug. 21. 23:26
 18/21 anonim válasza:
Szerintem a garázs a legjobb befektetés bármi közül! 9év alatt visszajött az ára! Igaz 2011be vettem! A jelenlegi garázs árak mellett kb 12év míg visszajön a pénz! Még ígyis versenyképes, sőt, a legjobb befektetési forma! Ne halgass másra!
2020. aug. 22. 10:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor mutasd be hogy hogyan térül meg 12 év alatt.

5 millás garázst nettó 20000 ft-os havi bevétel mellett az évi 240 ezer, 20 év alatt 4,8 millió...

Hogyan jön ki neked a 12 év???

Vagy a számolás nem az erősséged...

És a húsz év alatt nincs folyamatosan bérlőd.

És 5 millióért nem túl jó helyen van az a garázs, Pesten jobb helyeken 7-8 millió egy garázs.

2020. aug. 22. 10:56
 20/21 anonim válasza:
100%

Most vettem 2M ért teremgarázs beállóhelyet amit havi 13.000ért adok ki, közösköltség nincs, tehát 153hónap múlva jön vissza a pénz ami 12,8 év. Bocsi túloztam legyen akkor 13 év :)

Szerintem inkább neked nem erősséged a realitás

2020. aug. 22. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!