Budapesten hol vannak kertes házas nyaraló övezetek?
Figyelt kérdés
Magamnak keresnék egy kis kertes házat Budapesten, ahol csönd van és viszoznylag nem népes. Jó tömegközlekedés legyen, amivel könnyen a központban találhatom magam, nincsenek csövesek, bandák, részegek és a többik. Hol vannak ilyen helyek?
10es: nem én keresem, hanem a posztoló. Ha te tudsz, linkelj be neki párat.
2020. aug. 18. 07:41
12/21 anonim válasza:
11: Bármelyik portálon kiválasztod az ingatlantipusok közül, hogy nyaraló, és kilistázza.
2020. aug. 18. 08:08
13/21 anonim válasza:
11: De te jelentetted ki, hogy nincsen Budapesten nyaraló, pedig rengeteg van. Nyilván rákerestél valahol, ami alapján ezt mondtad.
2020. aug. 18. 08:09
14/21 xswerdy válasza:
a legnagyobb ingatlanportál mutat 31 nyaralót egész Budapesten. Közte duplikátok is vannak. Ez az összes budapesti ingatlan elenyésző része, szóval gyakorlatilag mondhatjuk, hogy nincs. Ahogy megnézem, ezek alapvetően olyan ingatlanok, amik állandó lakásra lényegében alkalmatlanok, mert pl. nincs fűtésük, ezért nyaralóként vannak hirdetve.
2020. aug. 18. 09:23
15/21 anonim válasza:
A 16-17 kerület olyan, amit leírsz, esetleg a 12 vagy 2, a 3nak nagyon a széle.
Ezek azért nyugisabbak, mert nem jutsz be seperc alatt a központba, viszont valószínűleg ott is lesz minden (bolt, patika, stb).
De úgy készülj hogy Budapest és kertes ház egy mondatban 50 millió forintról indul, ahonnan mondjuk kihalt egy nagymama és full felújítandó és a felső határ szó szerint a csillagos ég. Bármi ami lakható 60-80 millió forintnál kezdődik.
(egy budapesti lakos)
2020. aug. 18. 13:42
16/21 anonim válasza:
14: Most per pillanat. Jövő héten újabb 30 felkerül, stb.
Családi házakból meg 9300 van. Most. Folyamatosan frissül a kínálat.
2020. aug. 19. 02:59
17/21 xswerdy válasza:
családi ház 9300? 53220-at mutat. Nyilván a nyaraló is, meg a családi ház is folyamatosan frissül, de az arányok azt mutatják, hogy gyakorlatilag nincs Budapesten nyaraló. Más kérdés, hogy egy ingatlant ki hirdet nyaralóként. Nem biztos, hogy az megfelel az ingatlannyilvántartásnak. Az sem világos, hogy a kérdező miért keres kifejezetten nyaralót.
2020. aug. 19. 07:52
18/21 anonim válasza:
Soroksár, Molnár-sziget. Én magam is meglepődtem, amikor pár éve először arra jártam, hogy ez is Budapest. Igazi nyaralós környék. HÉV, buszok és Soroksár központja kb. negyed óra sétára vannak.
2020. aug. 20. 23:36
19/21 anonim válasza:
A kérdező nem nyaralót, hanem nyaraló övezetet keresett Budapesten, ahol kertes házat venne. Az (nyaraló övezet) nincs.
Nyaraló meg van, de abban az ember nem szívesen nyaralna (ahogy említették, azért lett "nyaraló" kategóriába téve, mert házként nem funkcionál megfelelően).
Kérdező, ha nyaralni akarsz akkor gondold végig a szempontokat. Kert legyen? Esetleg folyó ahol lehet horgászni? Strand a környéken? stb és az alapján keress helyet. Ha fontos Budapest közelsége, de azért nem szívesen laknál itt, akkor a peremvárosokban gondolkodj.
2020. aug. 21. 13:45
20/21 A kérdező kommentje:
19-es mit értesz "Peremváros"alatt? még nem hallotam ezt a szót í:D.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!