Ház eladások mizéria? (Hosszú történet)
Sziasztok!
Annak ellenére, hogy tudom, hogy hosszú történet, igyekszem röviden leírni. Szóval, Ausztriában akartam menni 2014-ben, mert anyám az idegeimre ment. Sok betegsége volt plusz apámat is engem is kicsinált. A duzzogások, a sértődések, az ordibálások minden. Engem anyám tett pánikbetegé, neki akart menni a szembejövő kamionnak. No de ez régen volt. Legalább 23éve.Kezeletlen pánikbeteg voltam plusz agórafóbia. Most ugyanez a helyzet. 2015 Ben mondtam apámnak,hogy költözzünk el innen. Nem! Ezt a házat ő építette. Lényeg a lényeg most megérintette a Szentlélek akkor, amikor már én is elhíztam a nyugtatóktól, most amikor 150kilós vagyok, most amikor pánikbetegség mellé újra betársult az agórafóbia, most amikor minden rokonságunkat elmart Na most adjuk el a házat! Értitek?! Lassan 3.éve nem hagytam el a falut, de most adjuk el a házat. Plusz, amint el kell a ház, én ne menjek vele.... És oda költözik a növérem falujába, de velem meg az lesz ami... És most adjuk el a házat... Most?! 5éve rám kellett volna hallgatnia, de nem. 5 elvesztegetett év. Én meg mondtam, hogy fizessen ki a házból és lelépek. Ki is tudott volna fizetni,de mivel én elmondtam hogy tőzsdézni szeretnék és megforgatni a pénzt, na naaaa akkor nem adom oda! Ilyen apám van! Te mit tennél?
Akiket megértettem azoktól bocsánatot kérek. Egy ideig hagyom a gyakorikérdéseket.Sziasztok!
Utóirat:Az a lényeg, hogy hagyjam apámat magára.... Így van? És ha elesik ugyanúgy mint szokott egyedül próbáljon meg felállni, ami nem fog menni. De idősek otthonában sem akar menni.
Nagyon nehéz itt mindenkinek. Apukád álomvilágban él, ha azt hiszi, hogy a sógor ápolni fogja, főleg ha a nővéred ebben nem partner. Addig fogja ápolni, amíg lesz pénze apukádnak, vagy addig se. Munka mellett ez egyébként is lehetetlen vállalkozás és nagyon megterhelő is.
Ha apukád kinyilvánította, ha te ne menj vele, akkor mégis mit tehetnél? Kérd el a részed, ha odaadja, az anyai részről egyébként is jár, de gondolom nem sok. Neked sem lesz egyszerű új életet kezdeni, nem jársz emberek közé, rossz az egészséged, stb.
Te mit szeretnél? A tőzsdén kívül, mert az szerintem hülyeség. Itt minden fillért meg kell becsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!