Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyi pénzt nem sajnálnál...

Mennyi pénzt nem sajnálnál egy családi ház megépítésére?

Figyelt kérdés

Családi házat terveztetünk, a telek kb 10 millióban lesz. Én 50 milliónál meg akarok állni a házat tekintve, de ez nyugati megyeszékhelyen elég szűkös keret. Tehát összesen a ház 60 millió lenne...és ez kb csak 90m2 + garázs.

A havi jövedelmünk kb 1,5 millió forint, de mivel vállalkozásból jön, ezért ez nem 100%-ig fix sosem. Bevallom, nagy ház helyett inkább másra költenék, sajnálom rá ezt a hatalmas összeget. Vagy ilyen jövedelemmel szerintetek bevállalható?

2020. aug. 10. 23:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekünk Szombathelyen azt mondják, 400ezer/m2 alatt nem fogjuk kihozni. Most építkezők is ezt mondják.
2020. aug. 11. 18:35
 12/12 anonim válasza:
Az a durva, hogy valahol ezek szerint 10 millió egy telek. Itt ennyiért már házat adnak felénk. Nagyon elszálltak az ingatlanárak. Nem tudom, lehet érdemes lenne megvárni egy nagyobb válságot. Nemsokára visszább eshet a kereslet. Amúgy 50 millióért pár éves házakat lehet már venni, inkább azt választanám. Az építkezés egy szívás, alig találni normális szakembereket, mert mind le van terhelve, kontárokkal van tele mindenhol az ipar, meg összegányolja a kivitelező az egészet ki tudja hogy. Sajna tudom milyen egy építkezés, nem saját tapasztalat, de volt szerencsém tudni egy-két konkrét esetről
2020. aug. 12. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!