Gunarason érdemes lenne lakásr venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Főleg azoktól kérdezem akik ismerősek arra vagy esetleg ott is laknak. Gyerekkoromat ebben a faluban töltöttem és sajnos elkellett adnunk a nyaralót és már nem tudunk lejárni oda. Az egész helyet feltudom térképezni. De azóta sok minden változhatottl. Tudom, hogy kis falu de mégis sok minden volt ott pl kisbolt, étterem, szórakozóhely stb. Sőt a központ (Dombóvár) sincs messze. Megakarol szabadulni a nagyvárostól. Gyerekként mint mondtam falun nőttem fel szinte. Ezétt is vàgyom vissza. A házak is jó árban vannak és viszonylag jó állapotúak is. Pár év múlva is lesznek ott eladó házak szerintetek? Minden álmom oda leköltözni.2020. aug. 7. 06:53
1/2 anonim válasza:
Eladó ház mindig, mindenhol van. Hogy mikor milyen árban, az már más kérdés.
De ismerem a régiót, és nem éppen az, amelyik a következő években soha nem látott fejlődésen megy keresztül valószínűleg. Hogy érdemes-e odaköltözni, ezt neked kell eldöntened.
2/2 anonim válasza:
Gunaras Szerbiában van.
Te Gunarasfürdőre akarsz költözni, ami nem mindegy!
Mindenhol és mindig vannak eladó házak, így ott is és jelenleg is.
Az árak nincsenek elszállva, ha van pénzed akkor felesleges várakoznod, ha ez az álmod.
Ha nincs pénzed, akkor meg miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!