Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyivel ér kevesebbet a...

Mennyivel ér kevesebbet a lakásom, mint a szemben lakó szomszédé, akié kétszer akkora, és fel van újítva, ellentétben az enyémmel?

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 14:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%

#18 senkit nem érdekel a bőrszín. Az antiszociális viselkedés amiről szó van.

Már pedig a cigányok nagy része antiszociális, és senki nem fog egy olyan helyen ingatlant venni ahol napi szinten érik atrocitások a szomszédságból.

Persze mindig jön ellenpélda, mert jönnie kell! Ez így van megírva a nagykönyvben.

A tapasztalatlanságról meg annyit: 10 évet életem abban a városban ahonnan a képet linkeltem a #11 válaszomban.

8-9 ezer fő, abból az utolsó népszámláláson 2000+ ember vallotta magát cigánynak.

Na most egy ilyen helyen bőven lehet szerezni tapasztalatot, milyen élni kint a város szélén a cigánysoron.

Gyakorlatilag a házak eladhatatlanok, 'szaré 'húgyé nem veszik meg.

Aki betéved a gettóba mint vásárló jelölt (ugye a hirdetésből nem derül ki milyen környékről van szó, csak az hogy közel Bp-hez és olcsó), és éppen nem dobják be a szélvédőjét a kölkök, akkor a látvány miatt fogja azonnal rükvercbe vágni a kocsit.

Szemét hegyek minden udvarban, szemét és kábel égetés minden este, kocsikkal száguldoznak az utcákon, ordibálás zene üvöltetés 7/24, falkában fenyegetőzés csak úgy a semmiért mert miért ne.

És nem, nem a bőrszínről van még mindig szó, hanem a cigányokról.

2020. júl. 12. 16:57
 22/28 anonim ***** válasza:
22%

18-as vagyok

Esetleg ha még egyszer, szép lassan elolvasnád amit írtam, akkor nem nekem címezted volna a válaszod!(... és nem pontoztál volna le.)

Ugyanazt írtam amit te.

2020. júl. 12. 17:07
 23/28 anonim ***** válasza:
Nálunk egy egyszobás, felújítandó házat csak telekárban lehet eladni, azt kellene megtudnod, mennyi nálatok a telekár. Egy szobás ház még egy személynek is kicsi. Felénk még a 60-70 m2-es kétszobás házak sem kelendők. Viszont ha jó helyen van, telekárban is jól eladható. Nálunk 16 milliótól felfele kelnek el az építési telkek.
2020. júl. 12. 19:59
 24/28 anonim ***** válasza:

Az előzményekben kiderült, hogy ez egy társasházi lakás, még az is lehet, hogy panel.

2020. júl. 12. 20:26
 25/28 A kérdező kommentje:
Majdnem, csúszózsalus.
2020. júl. 12. 20:34
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha el akarod adni lodd be az ingatlan.comos ajanlott arra (ez mindig magasabb az aktualis piaci arnal foleg ha felujitando), utanna pedig havonta csokkentsed 10szazalekot, amig el nem megy.
2020. júl. 12. 22:10
 27/28 A kérdező kommentje:
Szerintem a legtöbben ezt csinálják. Megpróbálják drágán eladni, aztán apránként csökkentik az árát. Nem csak ingatlant, szinte mindent így adnak el. Kivéve amit a Vaterán, nem fix áron.
2020. júl. 12. 22:13
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy 40 éves lakás, ahogyan mondod, teljesen felújítandó, teljes gépészet és villany az alap. A szomszédnál mindegy milyen színűek a falak, ennyi a lényeg, hogy ez megvolt-e vagy sem.

Amúgy teljesen felesleges más nagyobb lakáshoz hasonlítgatni a tiédet, bár igen, a kicsi lakásra általában a m2 ár nagyobb, de nem mindegy az elosztás, a falazat, a fűtés típusa, a nylászárók, a szintszám, az udvar és ezer egyéb tényező.

2020. júl. 12. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!