Mennyivel ér kevesebbet a lakásom, mint a szemben lakó szomszédé, akié kétszer akkora, és fel van újítva, ellentétben az enyémmel?
#18 senkit nem érdekel a bőrszín. Az antiszociális viselkedés amiről szó van.
Már pedig a cigányok nagy része antiszociális, és senki nem fog egy olyan helyen ingatlant venni ahol napi szinten érik atrocitások a szomszédságból.
Persze mindig jön ellenpélda, mert jönnie kell! Ez így van megírva a nagykönyvben.
A tapasztalatlanságról meg annyit: 10 évet életem abban a városban ahonnan a képet linkeltem a #11 válaszomban.
8-9 ezer fő, abból az utolsó népszámláláson 2000+ ember vallotta magát cigánynak.
Na most egy ilyen helyen bőven lehet szerezni tapasztalatot, milyen élni kint a város szélén a cigánysoron.
Gyakorlatilag a házak eladhatatlanok, 'szaré 'húgyé nem veszik meg.
Aki betéved a gettóba mint vásárló jelölt (ugye a hirdetésből nem derül ki milyen környékről van szó, csak az hogy közel Bp-hez és olcsó), és éppen nem dobják be a szélvédőjét a kölkök, akkor a látvány miatt fogja azonnal rükvercbe vágni a kocsit.
Szemét hegyek minden udvarban, szemét és kábel égetés minden este, kocsikkal száguldoznak az utcákon, ordibálás zene üvöltetés 7/24, falkában fenyegetőzés csak úgy a semmiért mert miért ne.
És nem, nem a bőrszínről van még mindig szó, hanem a cigányokról.
18-as vagyok
Esetleg ha még egyszer, szép lassan elolvasnád amit írtam, akkor nem nekem címezted volna a válaszod!(... és nem pontoztál volna le.)
Ugyanazt írtam amit te.
Az előzményekben kiderült, hogy ez egy társasházi lakás, még az is lehet, hogy panel.
Egy 40 éves lakás, ahogyan mondod, teljesen felújítandó, teljes gépészet és villany az alap. A szomszédnál mindegy milyen színűek a falak, ennyi a lényeg, hogy ez megvolt-e vagy sem.
Amúgy teljesen felesleges más nagyobb lakáshoz hasonlítgatni a tiédet, bár igen, a kicsi lakásra általában a m2 ár nagyobb, de nem mindegy az elosztás, a falazat, a fűtés típusa, a nylászárók, a szintszám, az udvar és ezer egyéb tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!