Mennyivel ér kevesebbet a lakásom, mint a szemben lakó szomszédé, akié kétszer akkora, és fel van újítva, ellentétben az enyémmel?
Attól függ, kinek ki a szomszédja.
Tudod a hiperpigmentálté többet ér, mert ha ő költözik onnan, felmegy az ingatlan ára.
Leginkább keress rá ingatlanportálokon a településetekre és az ott feltett ingatlanok állapota és ára alapján lődd be a tiédet. A Jófogáson a m2 árak is fel vannak tüntetve.
Így látatlanban nem lehet korrekt választ adni.
Indokolatlanul kaptad fel a vizet!
Ezek amiket felsoroltál, már csak akkor derülnek ki, amikor valaki ott lakik.
Viszont azt még te sem vitathatod, hogyha cigány a szomszéd, akkor szinte lehetetlen eladni egy ingatlant. Mi ugyanis így jártunk és baromi boldogok voltunk, hogy a valós érték fele alatt sikerült megszabadulni egy valójában tuti háztól, 3 év(!) hirdetgetés után.
De ha nálatok nem ez a helyzet, akkor kár ragozni a témát, de a valóságot ne próbáljuk már eltagadni, könyörgöm!
(Egyébként nem én írtam a "hiperpigmentált választ!)
#8 kösz, de én csak viszonyítási alapot kértem, tudom, hogy nagyon sok dologtól függ egy ingatlan értéke, de ha tudom, hogy a szomszédé mondjuk 100 Ft-ot ér, akkor nagyjából be tudom lőni az enyémet.
#7 elhiszem, hogy vannak ilyen szomszédok is, de ha itt arról is lenne szó, ő is éppen hirdeti a lakását, úgyhogy teljesen mindegy. Akkor lenne releváns, ha azt kérdeztem volna, hogy mennyit ér a lakásom (összegszerűen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!