Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyivel ér kevesebbet a...

Mennyivel ér kevesebbet a lakásom, mint a szemben lakó szomszédé, akié kétszer akkora, és fel van újítva, ellentétben az enyémmel?

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 14:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hol van a lakásod? Vagy esetleg ház? Hány szoba van? A tiéd mennyire van jó állapotban? Többet lehetne segíteni, ha csatolnál képet.
2020. júl. 12. 14:34
 2/28 anonim ***** válasza:
22%
A méret mindig relatív, főleg mivel a nagyobbat drágábban lehet kifűteni télen ezért nincs is akkora kereslet rájuk, tehát arányaiban biztos nem éri dupla annyit mint a tied.
2020. júl. 12. 14:37
 3/28 A kérdező kommentje:
Az enyém 1 szobás, az övé 3, az enyém teljesen felújítandó (úgy 40 éve), bár azért élhető, nem vészes. A hely szerintem mindegy, nem pontos értéket kértem.
2020. júl. 12. 14:41
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, kinek ki a szomszédja.

Tudod a hiperpigmentálté többet ér, mert ha ő költözik onnan, felmegy az ingatlan ára.

2020. júl. 12. 14:48
 5/28 A kérdező kommentje:
Nincs szó ilyesmiről, nem értem, hogy jut eszedbe, és amúgy is hülyeségnek tartom amit írtál.
2020. júl. 12. 14:53
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Hiába tartod hülyeségnek, Borsodban ez így van.
2020. júl. 12. 14:58
 7/28 A kérdező kommentje:
Tehát ha a szomszéd "hiperpigmentált", minden más szokásától függetlenül a lakásom jóval kevesebbet ér? És ha nem az, csak mondjuk nem fizeti a közös költséget, büdös, nem takarít, a lépcsőházba szellőztet és fújja a füstöt télen, éjjel-nappal bömböl valami, csak hogy párat említsek ami eszembe jut, az nem probléma? Hát inkább én legyek az egyetlen "nem hiperpigmentált" a lépcsőházban.
2020. júl. 12. 15:04
 8/28 anonim ***** válasza:
96%

Leginkább keress rá ingatlanportálokon a településetekre és az ott feltett ingatlanok állapota és ára alapján lődd be a tiédet. A Jófogáson a m2 árak is fel vannak tüntetve.

Így látatlanban nem lehet korrekt választ adni.

2020. júl. 12. 15:06
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Indokolatlanul kaptad fel a vizet!

Ezek amiket felsoroltál, már csak akkor derülnek ki, amikor valaki ott lakik.

Viszont azt még te sem vitathatod, hogyha cigány a szomszéd, akkor szinte lehetetlen eladni egy ingatlant. Mi ugyanis így jártunk és baromi boldogok voltunk, hogy a valós érték fele alatt sikerült megszabadulni egy valójában tuti háztól, 3 év(!) hirdetgetés után.

De ha nálatok nem ez a helyzet, akkor kár ragozni a témát, de a valóságot ne próbáljuk már eltagadni, könyörgöm!

(Egyébként nem én írtam a "hiperpigmentált választ!)

2020. júl. 12. 15:12
 10/28 A kérdező kommentje:

#8 kösz, de én csak viszonyítási alapot kértem, tudom, hogy nagyon sok dologtól függ egy ingatlan értéke, de ha tudom, hogy a szomszédé mondjuk 100 Ft-ot ér, akkor nagyjából be tudom lőni az enyémet.

#7 elhiszem, hogy vannak ilyen szomszédok is, de ha itt arról is lenne szó, ő is éppen hirdeti a lakását, úgyhogy teljesen mindegy. Akkor lenne releváns, ha azt kérdeztem volna, hogy mennyit ér a lakásom (összegszerűen).

2020. júl. 12. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!