Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyivel ér kevesebbet a...

Mennyivel ér kevesebbet a lakásom, mint a szemben lakó szomszédé, akié kétszer akkora, és fel van újítva, ellentétben az enyémmel?

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 14:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A jobboldali zöld tetős házat 10 éve nem tudják eladni, jelenleg 2,5 millióért árulják.

Fejér megye, kisváros Budapesttől 25-30km-re.

2-3 kilométerrel odébb ugyan ebben a városban hasonló kaliberű ingatlan ment el nemrég 21 millióért.

Szóval hagyjuk a felesleges rizsát. Senki nem fogja megvenni a zöld tetős házat.

2020. júl. 12. 15:34
 12/28 anonim ***** válasza:
Errefelé az ilyen felújítandó 1 szobás 8-10 millió, a felújított 3 szobás (2+fél szobás) 17-20 körül vannak.
2020. júl. 12. 15:37
 13/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom Kérdező, hogy a válaszommal mennyivel leszel beljebb, de én előbb veszek valamivel olcsóbban egy felújítatlant, mint fizessek többet egy mások ízlése szerinti felújításért, amit aztán én úgyis elölről kezdek.

Legalábbis az én büdzsém szerint még nem láttam olyan felújított ezt vagy azt, ami nekem tetszett volna. És sokan vannak így!

Tehát a felújítás ára (kivéve villany és vízvezetékek cseréje a korszerű követelmények szerint) nem szokott a vevőknél bejönni.

Őszintén szólva 1 szobást kevesen keresnek, mert alapelvárás kislakás esetén is, hogy legyen egy háló és egy nappali.

Tehát szerintem a szomszéd lakásának nagyjából az 1/3-át éri a lakásod, de erre ne vegyél mérget, mert ehhez látni kellene.

A felújítással, mint mondtam, most nem foglalkoztam, mert engem nem érdekel.

2020. júl. 12. 15:58
 14/28 A kérdező kommentje:

#11 Nem védek én senkit, aki nem érdemli meg, de azért nem minden a bőrszín. A zöld tetős ház tulaja helyében én megpróbálnám megvenni a putrijukat, ha még nem próbáltam volna, akár ismerőst megkérve, ha nekem nem akarnák eladni, gyakorlatilag bármennyiért megérné. Persze utána lebontanám.

#12 Köszönöm. Azért remélem, a felénél többért is el tudom adni.

2020. júl. 12. 16:00
 15/28 A kérdező kommentje:
#13 Köszönöm. Ha csak ennyit adnának érte, akkor inkább itt maradnék. Eddig azt hallottam, igaz, régen, hogy a kis lakások négyzetméterára magasabb.
2020. júl. 12. 16:03
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nézd, te tipikusan az az ember vagy aki még életében nem látott élőben cigánysort, és nem is tapasztalta milyen egy ilyen környéken "élni".

Ezért nincs értelme bármit is mondani, úgysem fogod megérteni.

A tv-ben meg balliberális médiában teljesen másképp vázolják fel a helyzetet.

Aki világ életében egy háztömbi lakásban élt és éli le az életét, fogalma sincsen arról hogy miért eladhatatlan egy olyan ház ahol cigányok a szomszédok.

2020. júl. 12. 16:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

16-osnál a pont.

De kérdező ha téged nem zavar a "bőrszín" akkor mindenképpen ajánlom hogy egy brazil mellett vegyél házat. Ugyanis a "rászista' ingatlanpiac keményen beárazza a brazil szomszédokat, azaz jóval olcsóbban juthatsz házhoz, aggódnod nincs miért mert ugye az egész alaptalan szerinted.

Vidám szomszédok, 0-24 ben szeretnek mulatni, télen pedig újrahasznosítanak mindent tüzelőként, a többi legyen meglepetés :)

2020. júl. 12. 16:20
 18/28 anonim ***** válasza:
24%

Azt a nagyon rossz tévképzetet kellene kiverni a tapasztalatlan fejekből, hogy a cigányokkal a bőrük színe miatt van gondja bárkinek is.

A szomszédom egy mokány kis kunsági parasztgyerek, barna bőrrel, sötét szemekkel, fekete hajjal és mindenki tiszteli.

A falu szélén lakó "fehér" cigányok szőkék, de náluk rosszabbat nehéz elképzelni!

Tehát hagyjuk már ezt a bőrszín baromságot!

2020. júl. 12. 16:31
 19/28 A kérdező kommentje:
Csak ismételni tudom magam: "Nem védek én senkit, aki nem érdemli meg". Az igaz, hogy nem éltem ilyen helyen, de hallottam-olvastam ezt-azt, hogy pl. megy a ricsaj reggeltől estig, néhol átjárnak a szomszédokba betörni, meg is fenyegetik őket, stb. Eszem ágában sem lenne ilyen helyen lakni. Nem az egész népcsoportot védtem. Lassan le is szállhatnánk erről a témáról. Az eddigi hozzászólásokat köszönöm.
2020. júl. 12. 16:35
 20/28 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy nem konkrétan bőrszínről van szó, mert pl. a négerekkel többnyire nincs baja annak, aki nem szereti a cigányokat (romákat). Tudom, hogy az elviselhetetlen közösségellenes viselkedésük a probléma, persze tisztelet a kivételnek. Az utóbbiakra gondoltam, amikor bőrszínről beszéltem. Ez volt az utolsó reakcióm ezzel kapcsolatban. Inkább a lakással kapcsolatban várok válaszokat.
2020. júl. 12. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!