Butaság.
Én is OTP ingatlanossal adtam el a telkem, hitelt sohasem látott.
Az otp-nek nincs saját végrehajtója 😃😃😜😄😄😆😆😆
saját végrehajtója csak a NAV-nak van, az adók, és adók módjára behajtandó tartozások ügyében ők az illetékesek. Minden más ügy független bírósági végrehajtóhoz kerül. Hogy kihez, az meg az adós állandó lakcímétől függ, szóval még olyan se lehet, hogy az OTP egy bizonyos végrehajtóval dolgozna, és ő lenne az "OTP végrehajtója".
Persze ha valaki nem tudja fizetni a hitelét, akkor nem azonnal jön a végrehajtó. Nyilván kap időt az adós, hogy maga értékesítse az ingatlant. És ebben lehet, hogy felajánlják a házon belüli ingataniroda segítségét.
Nem, amikor már jó ideje nem fizeti a hitelt, akkor a követelést kiszervezik a bankból, utána már nem sok beleszólása van a tulajnak, hogy hogy hol hirdetik a házat, vagy ki veszi meg. Sok apróbetű van a hitelszerződésbe.
Nem tudom, nekem eszembe nem jutna az otp nél hirdetni, aztán magyarázkodni a vevőnek, hogy nincs törlesztési problémám.
Az amszterdami városvezetés úgy döntött, hogy három kerületből kitiltja az airbnb-s és más, hasonló bérleti lehetőségeket, a város többi részén pedig külön engedéllyel és évente legfeljebb 30 éjszakára lehet lakást kiadni turistáknak - írja a Travel a lonelyplanet nyomán.
Két év múlva további kerületekből való kitiltás jöhet.
A válság mellett ha ezt a szegmenst is megütik akkor saját véleményem szerint akkor már nem is lesz értelme megkérdőjelezni a komolyabb áresést.
Én se látok csökkenést, sehol. A fővárosban főleg nem, de vidéken sem. Sőt..Kistelepülésen élek,több eladó ház van. Pár évvel ezelőtt rengeteg volt, eladhatatlanok. Semennyiért nem kellettek.Most viszont alig van eladó ház, sorra elkelnek.
A szomszéd egy nagyobb méretű kockaházat árul, főúton, valamikor szuper volt, de nem költöttek rá évek óta. 15 millióra tartja és nem fordulnak ki az érdeklődők. Tavaly kb. 8 millióért tudta volna eladni.
Kérdező: ezzel foglalkozz inkább, a belvárosi áraknak hamarosan kampó és ez szépen tovább fog gyűrűzni...
Akkor most kell hinni a Portfóliónak, vagy nem kell hinni a Portfóliónak? Vagy hol így, hol úgy, ahogy éppen a széljárás fordul?
:D:D:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!