Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki itt temette az ingatlanpia...

Aki itt temette az ingatlanpiacot ehhez mit szól?

Figyelt kérdés
[link]
2020. júl. 1. 21:07
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
22%
Ennyi idősen hiszel még a mesékben? már nem kéne.
2020. júl. 1. 21:36
 2/41 anonim ***** válasza:
82%
Hol van az a kisköcsög, aki minden nap a lakáspiac csődjét várta??
2020. júl. 1. 21:40
 3/41 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező: rettenetesen komoly cikk, becslésekre alapozott 1%-os felpattanás. Gratulálok, először azt hittem, hogy vmi bulvároldal lesz. Fővárosi adatokról persze néma csend... Utolsó rángatózások a visszaesés előtt.
2020. júl. 1. 23:12
 4/41 anonim ***** válasza:
62%

Senki nem temette az ingatlanpiacot, tartósan csökkenésre számítanak azok, akik ezen a véleményen vannak, a %-ban nagy a szórás, az én véleményem szerint kb 20-25% lehet reális.

Ez a cikk a szokásos portfolio.hu stílus, clickbait cím, semmitmondó cikk, ne nevetessétek ki magatokat azzal, hogy marginális, pár százalékos emelkedésre (valójában nem emelkedés, hanem visszapattanás a korábbi árszintre) kárörvendtek.

A gazdaság instabil attól még, hogy most pillanatnyilag hurráoptimizmus van. Komoly cégek visszavonták a bónuszokat, fizetésemeléseket és örülnek, ha nem kell leépíteni. Minden ilyen döntést az emberek szívnak meg, akik így kénytelenek lesznek visszafogni a fogyasztást, ez vonatkozik az ingatlanokra is. És most lepontozhattok kedves ingatlanos és befektető hozzászóló társaim :)

2020. júl. 1. 23:24
 5/41 anonim ***** válasza:
47%
4: Tulajdonképpen már nincsen jelentősége, hogy mit erőlködnek az ingatlanos bértollnokok, nincs fizetőképes kereslet. Azért, mert naponta közlik az MTI-vel, hogy minden rendben és pörgés van, nem lesz pénze az embereknek. Nem, hogy fizetésemelés, nagyon sok cégnél 20-40%-os bércsökkentés volt. Bár ez is mindegy, tavaly nyár óta gyakorlatilag halott a fővárosi ingatlanpiac, még némileg a CSOK/babaváró tartja életben, de ennyi. Meg persze tömegével hirdetik az airbnb-s garzonokat...
2020. júl. 1. 23:31
 6/41 anonim ***** válasza:
78%
Na itt van, már azt hittem hogy eltüntél károgó...
2020. júl. 2. 05:32
 7/41 anonim ***** válasza:
63%
Ny mon ahol eddig a tervező asztalról elkeltek a lakások, most több lakópark esetében sem sikerült eladni őket, csak max olyan 30 százalékot. Az árnövekedés elérte a felső korlátot. Ennek többet az emberek nem tudnak kifizetni érte.
2020. júl. 2. 05:55
 8/41 anonim ***** válasza:
91%

Hát én nem vagyok szakértő, csak egy mezei vásárló lennék, de sehol nem találkozom árcsökkenéssel, sőt!

Megfogalmazhatnám én is az álmaimat tényként az 40-50%-os áresésről, de a gyakorlat mást mutat.

2020. júl. 2. 07:18
 9/41 anonim ***** válasza:
55%

Igen, mert most még nem akarnak árat csökkenteni, nem akarják elfogadni, hogy a növekedésnek vége.

Én 1-2 éven belül szeretnék vásárolni (és eladni is), ezért rendszeresen figyelem a környéket, amit kinéztem. Kb. 5-10% közötti árcsökkenés van, de ami még fontosabb az az, hogy míg tavaly az újépítésű házak és lakások volt, hogy csak pár napig voltak fent, aztán el is keltek, most hetek óta szembejönnek velem, mert nem viszik el őket. A használt lakásoknál még rosszabb a helyzet, én ott látom ezt a fenti csökkenést, újépítésű meg stagnál.

2020. júl. 2. 07:31
 10/41 anonim ***** válasza:
52%
Ennek a portfolionak hisz még valaki? Itt hallottam róla először, amikor az a gyökér naponta linkelgette a cikkeket a kérdései alá. Megnéztem facebookon, átlag posztjánál van 20 like, 109 381 embernek tetszik, gondolom ebből 100.000 volt a vásárolt likeolók száma :))
2020. júl. 2. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!