Mit választanátok?
Nekem is tetszenek a sorházak - távolról. Élni nem tudnék ott. Semmi privát szféra.
Inkább egy ház kis udvarral, aztán térkővel vagy kővel/kaviccsal burkolnám az udvar egy részét, így kevesebb a fűnyírás. De a kérdés nem erre vonatkozott.
Ami a nappali és konyha elrendezését illeti. Nekem inkább a konyha közelsége hiányozna a nappaliból, mint a nappali közelsége a konyhából. Mert ha jól értem, fél megoldás lenne, hiszen kanapét tudnál tenni a konyhában lévő étkezőbe. De a nappaliból, ahol elvileg sokat van az ember, mindig felkelni inni vagy enni valamit, és mindig egy szintet közlekedni...na ez lenne fura. Így olyan elszeparáltnak tűnik a nappali, és lehet, hogy nem lennék ott szívesen.
Azt az egyet nem látjuk, hogy élőben milyen. Lehet, hogy élőben látva tetszene, de így leírás alapján én nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!