Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit választanátok?

Mit választanátok?

Figyelt kérdés
Nos, lakás vagy házvásárlás előtt állunk. Szeretnénk, ha lenne hozzá egy kicsike kert is. Nem kell nagy, utalunk füvet nyírni. Találtunk egy sorhazat, nagyon, szép. Csak külön szinten van a konyha és a nappali. Ez az egyetlen egy bajom vele. A férjemnek nagyon tetszik, az udvar is pont elég lenne. Tényleg nagyon szép állapotban van. A konyha is pont olyan, amilyen az álom konyham. Szerintetek megtudnam szokni? Vagy beletudnek szeretni a külön konyhába?

2020. jún. 22. 23:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Személy szerint nekem annyira nem jön be az amerikai konyhás nappali. Bár az én házamban, a konyha és a nappali közt ott a nagy ebédlő, és a konyhának még van fala is, de az ajtó rég ki lett szedve, és helyén boltív van, viszont még így is igencsak zavaró tud lenni a konyából érkező csörömpölés TV nézés közben.
2020. jún. 23. 09:54
 12/12 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is tetszenek a sorházak - távolról. Élni nem tudnék ott. Semmi privát szféra.

Inkább egy ház kis udvarral, aztán térkővel vagy kővel/kaviccsal burkolnám az udvar egy részét, így kevesebb a fűnyírás. De a kérdés nem erre vonatkozott.

Ami a nappali és konyha elrendezését illeti. Nekem inkább a konyha közelsége hiányozna a nappaliból, mint a nappali közelsége a konyhából. Mert ha jól értem, fél megoldás lenne, hiszen kanapét tudnál tenni a konyhában lévő étkezőbe. De a nappaliból, ahol elvileg sokat van az ember, mindig felkelni inni vagy enni valamit, és mindig egy szintet közlekedni...na ez lenne fura. Így olyan elszeparáltnak tűnik a nappali, és lehet, hogy nem lennék ott szívesen.

Azt az egyet nem látjuk, hogy élőben milyen. Lehet, hogy élőben látva tetszene, de így leírás alapján én nem venném meg.

2020. jún. 23. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!