Hogyan kerühetném el hogy panelbe kelljen költöznünk?
Válság várható, ami az ingatlanárakat is érinteni fogja. Persze nem olyan mértékben, mint amit itt egyesek a vágyálmaikban vizionálnak, de lesz csökkenés. A legnagyobb mértékben a paneleknél, amik drasztikusan fel lettek turbózva, így nehezen képzelhető el, hogy a jelenlegi - még mindig magas - panelárakon felül még felárral el fogja tudni adni a párod.
Ha a babaváró az önerőtök, azaz 10 millió Ft, azzal már nagyon rendes házat lehet hitelre venni, még Budapesten is, de az agglomerációban feltétlenül. Így nem is értem ezt a panelos kitérőt!
Én minden előttem szólóval egyetértek, még a teljesen méltatlanul lepontozott 1-el is.
Panelt ne vegyetek!
Észérv?
Az észérvet leírta az 1-es.
Nem elég érv a párodnak, hogy te utálod a panelt?... de mégis erőszakolja?
Javasolnám, hogy mielőtt bármilyen közös ingatlant vesztek, ezen nagyon gondolkozz el!
Különben a panelnak nem lesz felára 5-10 év múlva, csökken az értéke. Ez talán meggyőzi.
Vehettek lakást is, házat is, csak hát kisebbet vagy olcsóbb helyen, mint amit megálmodtatok.
Ha úgyis továbbadjátok majd, akkor olyan állapotút vegyetek, amit nem kell addig felújítani, és amit ki is tudtok fizetni 5-8 év alatt.
Egy kisgyereknek elég egy kis zug, amíg nem kell komolyabban a tanulásra koncentrálnia, szeret a felnőttek között lenni, komplett saját szoba elég 8-9 éves kortól.
"Párom arra számít hogy majd felárral továbbértékesítjük"
Mond meg a párodnak, hogy ne szedje tovább amit szed...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!