Mennyiert lehet egy ingatlan lakohazza nyilvanittattni?
Figyelt kérdés
Most garazskent van nyilvantartva. Ingatlanos szerint 300.000-ert atirjak. Nekem gennyes ez a sztori.2020. jún. 2. 13:20
1/11 anonim válasza:
Sokmindennek meg kell feleljen az az ingatlan ehhez a mutatványhoz... nem két fillér az tuti... ha egyáltalán lehetséges.
2/11 anonim válasza:
Szinte kizártnak tartom!
Mekkora az az ingatlan (garázs)? Vannak benne közművek, vizes helyiségek, stb. stb., amik alapfeltétel ahhoz, hogy lakás kritériumait teljesítse?
3/11 A kérdező kommentje:
Mar eleve azt sem ertem miert lett garazs. Elmeletileg viz, gaz, villany be van kotve, de a furdoben van viz, a konyhaban nincs. Vagy szet van barmolva benne minden, vagy nem tudom. Kivulrol csunya, de belul korrekten nez ki, ezert is gyanus a sztori.
2020. jún. 2. 13:25
4/11 A kérdező kommentje:
38 negyzetmeter maga a haz.
2020. jún. 2. 13:29
5/11 mindentudó99 válasza:
Akkor mond az ingatlanosnak a tulaj írassa át lakóházzá és te megvételkor kifizeted a plusz 300 ezret.
6/11 A kérdező kommentje:
Utolso, ez jo otlet.
2020. jún. 2. 14:37
7/11 anonim válasza:
5-ös: nálad a pont! :) Igen, ez egy remek megoldás. Akkor lehull a lepel az ingatlanosról, ha elkezd vacilálni…
8/11 A kérdező kommentje:
De egyebkent haz, rendes kerteshaz, van benne mindennek kulon helyiseg, mar amennyi elfer ezen a kis teruleten. De elmeletileg azert ennyire olcso, mert garazsnak, feszernek vagy minositve.
2020. jún. 2. 16:07
9/11 mindentudó99 válasza:
Mindegy így ne vedd meg. Mindenki azt mond amit akar. Csináld amit írtam ha variálnak már bűzlik is a dolog. Felajánlod hogy ügyvéd előtt átadod a 300 at és kötelességet vàllalsz rá ha elintèzik az átminősítést megveszed a házat a kialkudott áron.
10/11 mindentudó99 válasza:
Még annyi hogy ha ilyen egyszerűen menne szerintem már elintézte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!