Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Árverésen venni majd többért...

Árverésen venni majd többért továbbadni megéri ingatlant?

Figyelt kérdés
Merjek ilyenbe belevágni utolsó 1 millámmal?
2020. máj. 28. 16:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Vidéki régi csokos ház.

Fővárosban nem kapok, Pest megyét mondom..

2020. máj. 29. 09:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Ilyen céget tudtok nekem linkelni?
2020. máj. 29. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én próbálkoztam idén 3 vidéki házzal is. 9-10 millióig tudtam licitálni és egyiket sem tudtam megvenni, pedig 4-6 millióról indultak. átlagosan 12-15 között vitték el őket.

Nem tudom mit akarsz 1 millióval... ez egy nagyon vicces összeg ebben az esetben.

2020. máj. 29. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsót megtudom erősíteni, apám akart olcsón venni vidéken házakat,de mindig az volt hogy túl licitálták és olyan árak lettek belőle, hogy egyáltalán megsem érték volna, hiába volt olcsó a kiindulás
2020. máj. 29. 12:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia

Én a sikeresebb árverezök közé tartozom:

Fotón vettem lakást 12,7

Festés,parkettazas minimális villany szerelés 17,3 ment el.

Rétság lakás 6,9.

Kb u.a a felújítás, most 15 ért hirdetem.

Magam csinálok mindent benne.

Ha akartam volna 12 azonnal elviszik.

Persze kb 1 év kellett mindkét ingatlan esetében mire olyat árvereztek ami érdekelt és volt is annyi pénzem.

2020. máj. 31. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!