Árverésen venni majd többért továbbadni megéri ingatlant?
Figyelt kérdés
Merjek ilyenbe belevágni utolsó 1 millámmal?2020. máj. 28. 16:29
1/15 anonim válasza:
Ha rövid időn belül adod el, sok lesz az adód miatta.
2/15 anonim válasza:
Szerintem ne, árverezett házak olyan amilyen + felkène újítanod ès ha nincs erre pènzed meg se èri.
3/15 A kérdező kommentje:
De nem költenék rá egy fillért sem, csak eladnám úgy ahogy van.
2020. máj. 28. 17:02
4/15 anonim válasza:
1 millióért mit kapsz??
Szerinted hogyha olcsó lenne ott venni, akkor nem mindenki árverésen vásárolna?
5/15 anonim válasza:
És mi a garancia, hogy el tudod adni?
6/15 xswerdy válasza:
szerintem általában úgy felmennek az árak az árverésen, hogy nem éri meg. De a házunkban volt egy ilyen lakás, amit minden felújítás nélkül meghirdettek, és haszonnal adták el. Amúgy egy erre szakosodott cég volt, szóval van, aki ezzel foglalkozik. Akkor kb 40 eladó ingatlanjuk volt az egész országban.
De persze hogy 1 millióért mit kapni, azt nem tudom, az ingatlan business nem ennél a nagyságrendnél kezdődik.
7/15 anonim válasza:
Ha 5 éven belül eladod, akkor és nem veszel helyette másikat, akkor fizetheted be utána az adót. Plusz ott lesz az illeték ami szintén nem kevés. Csak úgy van értelne ha kiadod.
8/15 anonim válasza:
1 milláért még árverésen sem kapsz semmit, és még a költségeket is vond le belőle..
9/15 anonim válasza:
Ingatlan pl a garázs és az üzlethelyiség is, szóval 1 milláért is lehet venni megfelelőt. Én kiadnám, ha ilyesmiről van szó. Ha házról, lakásról, akkor nem, mert nem hiszem, hogy annyit nyernél a dologgal
10/15 anonim válasza:
9. 1 millióért még azt sem kap, még egy normális autót se szinte. A kikiáltási ár is nagyobb lesz, úgyhogy bele se vágj. Vidéken lehet kapsz valami putrit, ami eladhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!