Fundamenta lakástakarék kifizetés mikor?
Tavaly júniusban járt le a szerződés és én úgy tudtam 3 hónap múlva fizetik, de a mai napig semmi híre a pénznek. A másik, hogy én a szerződés lejártakor átruháztam a nagymamámra, hogy neki küldjék a pénzt, mert én nem tudom felhasználni, ő többször is próbált érdeklődni mi van a pénzzel, de azt mondják neki, hogy csak nekem adhatnak ki információt, pedig én már ezt átírattam az ő nevére.
Ilyenkor mi van? Volt már így valaki?
Szerintem nem értitek...
A mamámra át lett iratva, neki kellene kifizetniük a pénzt. Én nem tudom felhasználni, mivel nincs a nevemen semmi és venni sem tudok.
Milyen nyilatkozat? A szerződés lejartakor küldtek papirt, hogy töltsem ki és küldjem vissza, ha azt akarom hogy kifizessék, ezt meg is tettem és akkor lett átiratva is a mamámra.
"Amikor lejárt, akkor ki kellett töltened egy nyilatkozatot, hogy milyen bankszámlára kéred a pénzt, és melyik ingatlanra. Ha azon a bizonyos ingatlanon nem vagy tulajdonos, akkor nem fizetik ki. Bár asszem közeli rokon ingatlanára is lehet kérni."
1. Igen, a mamám nevén lévő ingatlanra kértük, de én nem vagyok tulajdonos és a mamám címére kértük postai kifizetéssel a pénzt nem átutalással.
És ezzel a nyilatkozattal együtt volt egy lemondás a kedvezményezet (ez a mamám) javára is, amiben én lemondtam a pénzről és átruháztam a mamámra. Ez a nyilatkozat vissza is lett küldve nekik.
"Honnan tudják h idő közben nem változik a dolog."
Onnét, hogy én nem jeleztem semmilyen változást feléjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!