Roma embernek ingatlant eladni járhat buktatókkal?

8-as vagyok...
Nekünk nagyon jó szomszédaink vannak, így nem adnám el "fuxos" cigánynak sem. Mert hiába van sok pénze, ha hétvégén 200 decibellel megy a mulatós zene, meg jön látogatóba a 100fős "kiscsalád", és akkor nem is beszéltem arról, hogy a maffiózó üzletfelei...
Sajnálom, előítéletes vagyok. Okkal, és tapasztalattal.

Van tapasztalatom cigányokkal ingatlan bérbe/el adással, és ingóságok eladásával (jármű, szerszámgép, lakberendezési tárgy, stb.) is.
Úgy nagy általánosságban elmondhatom, hogy a "cigánykodás" fogalomnak van bőven alapja.
Nekem a sok negatív tapasztalat miatt már évek óta kialakult bennem az előítélet a cigányokkal szemben. Tudom hogy nem mind olyan de ha 100-ból 99 cigánykodik és keveri a szart minden esetben, csak hogy a "hülye magyart" lehúzzák, akkor az az 1 aki normális -sem tud izgatni.
Cigánynak, cigánytól soha semmit!

Egyrészt ha nem utálom a szomszédaimat, mint a büdös sz..rt, akkor eszembe sem jutna cigánynak eladni a házat, akkor sem ha abszolút rendesnek néz ki. A rokonság 99%-ban nem lesz az. (Lakásbérlésnél is mindig valami normális rokont küldenek, aztán kiderül a végén, hogy nem az fog ott lakni, hanem a 20 fős pereputty.)
Másrészt meg igen, át fognak cseszni, az utolsó pillanatig alkudozni akarnak, no meg az is benne van a pakliban, hogy csak terepszemlét tartanak, aztán betörnek a még (pajszerrel) mozdítható dolgokért.
Cigánynak semmit és cigánytól semmit, pontosan ahogy mondták.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!