Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Roma embernek ingatlant...

Roma embernek ingatlant eladni járhat buktatókkal?

Figyelt kérdés
Pl adás vétel után kitalálja hogy ez és ez rossz stb (mint ahogy sokszor autóvásárlásnál szokták).

2020. máj. 16. 08:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok...

Nekünk nagyon jó szomszédaink vannak, így nem adnám el "fuxos" cigánynak sem. Mert hiába van sok pénze, ha hétvégén 200 decibellel megy a mulatós zene, meg jön látogatóba a 100fős "kiscsalád", és akkor nem is beszéltem arról, hogy a maffiózó üzletfelei...

Sajnálom, előítéletes vagyok. Okkal, és tapasztalattal.

2020. máj. 16. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Van tapasztalatom cigányokkal ingatlan bérbe/el adással, és ingóságok eladásával (jármű, szerszámgép, lakberendezési tárgy, stb.) is.

Úgy nagy általánosságban elmondhatom, hogy a "cigánykodás" fogalomnak van bőven alapja.

Nekem a sok negatív tapasztalat miatt már évek óta kialakult bennem az előítélet a cigányokkal szemben. Tudom hogy nem mind olyan de ha 100-ból 99 cigánykodik és keveri a szart minden esetben, csak hogy a "hülye magyart" lehúzzák, akkor az az 1 aki normális -sem tud izgatni.

Cigánynak, cigánytól soha semmit!

2020. máj. 16. 14:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Pl megvesznek egy ingatlant, és után próbálnak minden szir-sz.arért pénzt visszakérni?
2020. máj. 16. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ha nem utálom a szomszédaimat, mint a büdös sz..rt, akkor eszembe sem jutna cigánynak eladni a házat, akkor sem ha abszolút rendesnek néz ki. A rokonság 99%-ban nem lesz az. (Lakásbérlésnél is mindig valami normális rokont küldenek, aztán kiderül a végén, hogy nem az fog ott lakni, hanem a 20 fős pereputty.)

Másrészt meg igen, át fognak cseszni, az utolsó pillanatig alkudozni akarnak, no meg az is benne van a pakliban, hogy csak terepszemlét tartanak, aztán betörnek a még (pajszerrel) mozdítható dolgokért.

Cigánynak semmit és cigánytól semmit, pontosan ahogy mondták.

2020. máj. 16. 16:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
nem, tanuuld meg, hogy ezekkel nem üzletelsz. ne egy ingatlan legyen a tanulópénz, adj elneiki egy biciklit vagy autót. majd utána próbalkozz ingatlannal, ha van még kedved
2020. máj. 16. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan le lehet rasszistazni, de en ez ev elejen aztam el a hazam, es mikor ciganyok erdeklodtek, azt valaszoltam hogy a haz mar foglalt. Nincs kedvem rajtuk tanulni...
2020. máj. 16. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
*adtam
2020. máj. 16. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes én is ilyen választ adtam és törölték.
2020. máj. 16. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!