Roma embernek ingatlant eladni járhat buktatókkal?
Szia
Ingatlan adás vétel mindig járhat buktatókkal.
Vannak emberek akik kitalálnak minden félét ám ez nem a származáson múlik.
Energetikai tanúsítvány úgy is kell csináltatni abban elég sok mindent leírnak + csinálj sok képet/dátumozott/ az ingatlanról kívül belül,pl: fűtő hűtő berendezések működnek (ledek világítanak)stb.
Mindent nem tudsz kivédeni,ám csökkentheted a támadási felületet.
Közben persze tisztába kell lenni azzal is hogy ha jogosan reklamálnak (pl szabálytalan gázkazán bekötés mely csak a szezon kezdetekkor derül ki) az valóban a te Sarkad.
És a volt szomszédaid nagyon fognak utalni utánna
Most történt eset:
80 éves ember eladta a kis vályogházát, mert a fiáékhoz akart költözni.
Megtörtént az adásvétel, megkapta a pénzt az ügyvédnél, a romák beültették a kocsiba a hátsó ülésre hogy hazaviszik.Ketten beültek melléje és mire hazaértek, a pénze nem volt meg.
Semmit nem tudott bizonyítani, így járt.
Ilyen mendemondákra nem adok, ha volt egy fia, gondolom nem engedte volna a 80 éves apját egyedül egy adásvételre, pláne nem úgy hogy tudja kik a vevők..
Olyan esetekre értettem, hogy pl vesznek egy lakást, ami jó állapotú, de használt, és pl karcos a fürdőkád amit nem vettek észre a lakás megnézésénél, vagy pl karcos egy két helyen a járólap.
Akkor ne adj! Én vagyok a fia és 1000 km-re lakunk egymástól!
Sok sikert!
Ez teljesen mindegy ha kifogsz egy idiótát (vagy ép ügyeskedőt) aki pld beleköt abba, hogy karcos a járólap akkor bele fog kötni másba is.
Azon kívül amiket fent felsoroltak nagyon nem tudod védeni magadat.
Direkt ki akarsz tolni a szomszédaiddal… :-(
Előttem már leírták a buktatókat. Abszolút reális..
csak érdeklődésből írtam ki a kérdést, nincs semmi konkrét.
de ha lenne egy eladó ingatlanod, és lenne egy potenciális vevő, aki cigány, nem a putris fajtából, elküldenéd csak azért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!