Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Roma embernek ingatlant...

Roma embernek ingatlant eladni járhat buktatókkal?

Figyelt kérdés
Pl adás vétel után kitalálja hogy ez és ez rossz stb (mint ahogy sokszor autóvásárlásnál szokták).

2020. máj. 16. 08:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%

Szia

Ingatlan adás vétel mindig járhat buktatókkal.

Vannak emberek akik kitalálnak minden félét ám ez nem a származáson múlik.

Energetikai tanúsítvány úgy is kell csináltatni abban elég sok mindent leírnak + csinálj sok képet/dátumozott/ az ingatlanról kívül belül,pl: fűtő hűtő berendezések működnek (ledek világítanak)stb.

Mindent nem tudsz kivédeni,ám csökkentheted a támadási felületet.

Közben persze tisztába kell lenni azzal is hogy ha jogosan reklamálnak (pl szabálytalan gázkazán bekötés mely csak a szezon kezdetekkor derül ki) az valóban a te Sarkad.

És a volt szomszédaid nagyon fognak utalni utánna

2020. máj. 16. 08:46
 2/18 anonim válasza:
100%
Szerintem mindig nagyon körültekintően kell eljárni, ez a független a másik származásától. Az adásvételi szerződésben mindent le kell fektetni, a fizetés pontos menetét is.
2020. máj. 16. 08:52
 3/18 anonim ***** válasza:
81%

Most történt eset:

80 éves ember eladta a kis vályogházát, mert a fiáékhoz akart költözni.

Megtörtént az adásvétel, megkapta a pénzt az ügyvédnél, a romák beültették a kocsiba a hátsó ülésre hogy hazaviszik.Ketten beültek melléje és mire hazaértek, a pénze nem volt meg.

Semmit nem tudott bizonyítani, így járt.

2020. máj. 16. 09:22
 4/18 A kérdező kommentje:

Ilyen mendemondákra nem adok, ha volt egy fia, gondolom nem engedte volna a 80 éves apját egyedül egy adásvételre, pláne nem úgy hogy tudja kik a vevők..

Olyan esetekre értettem, hogy pl vesznek egy lakást, ami jó állapotú, de használt, és pl karcos a fürdőkád amit nem vettek észre a lakás megnézésénél, vagy pl karcos egy két helyen a járólap.

2020. máj. 16. 09:37
 5/18 anonim ***** válasza:
61%

Akkor ne adj! Én vagyok a fia és 1000 km-re lakunk egymástól!

Sok sikert!

2020. máj. 16. 09:57
 6/18 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Ez teljesen mindegy ha kifogsz egy idiótát (vagy ép ügyeskedőt) aki pld beleköt abba, hogy karcos a járólap akkor bele fog kötni másba is.

Azon kívül amiket fent felsoroltak nagyon nem tudod védeni magadat.

2020. máj. 16. 10:57
 7/18 A kérdező kommentje:
#5: sajnálom, hogy ez megtörtént veled, ha igaz, de a manapság még ki az aki kpval fizet ingatlanért? Hacsak nem kis értékű ingatlan, de még akkor is jobb utalást választani.
2020. máj. 16. 11:12
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

Direkt ki akarsz tolni a szomszédaiddal… :-(

Előttem már leírták a buktatókat. Abszolút reális..

2020. máj. 16. 11:57
 9/18 A kérdező kommentje:

csak érdeklődésből írtam ki a kérdést, nincs semmi konkrét.

de ha lenne egy eladó ingatlanod, és lenne egy potenciális vevő, aki cigány, nem a putris fajtából, elküldenéd csak azért?

2020. máj. 16. 12:24
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
mivel a szomszédaim is hasonlóan éltek így nem küldeném el , de ha rendes szomszédok ( nem akarok velük kibaszni és az ingatlanjaikat értéktelenné tenni ) akkor bizony el sőt putris parasztokat is .
2020. máj. 16. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!