Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mikor tudnék lakáshitelt...

Mikor tudnék lakáshitelt felvenni és mekkora összegűt? Fél év munkaviszonyom van, bruttó 392 ezres jövedelem?

Figyelt kérdés
Nagyon megköszönöm ha valaki tudna ebben tanácsot adni! 😊

2020. ápr. 5. 13:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Navos vagyok, diplomásként, 3 nyelvvizsgával. Ezért keresek relaitve sokat...

2020. ápr. 6. 11:15
 12/21 anonim ***** válasza:
21%
Bocsi 10, de a bruttó 392 szerinted az ennyire kiemelkedősen sok? Én vidéken keresek brutto 520-at diploma nélkül. Szerintem teljesen átlagosan keres a kérdező, és még én sem keresek kimondottan sokat. 28/N
2020. ápr. 6. 14:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
És 12, te mit dolgozol, mit csinálsz, hogy ilyen jól keresel?
2020. ápr. 6. 16:31
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Informatikus vagyok
2020. ápr. 6. 16:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidéken br. 520 az kimondottan soknak számít RELATÍVE. Önmagában valóban nem nagypénz nettó 350 ezer, de ha azt nézed, hogy a lakosság kb. 2/3-a nem keresi meg a nettó 250 ezret sem, akkor a te havi fizetésed a felső ötödben van országos viszonylatban.
2020. ápr. 6. 17:31
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Van még egy 25 alatti testvéred és nappalisok vagytok? Mert akkor még a szüleitek is vehetnek fel CSOK-ot.:)
2020. ápr. 6. 22:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

8: "Mivel terhes vagy és nem sokáig lesz aktív munkaviszonyod, ezért nem fogsz hitelt kapni"

Ez érdekes... kinek jár akkor a babaváró, hanem egy várandós kismamának?

2020. ápr. 6. 22:15
 18/21 A kérdező kommentje:

"Mivel terhes vagy, nem sokáig lesz aktív a munkaviszonyod". De igen, egészen a szülés napjáig dolgozni tervezem, eszem ágában sincs elhúzni táppénzre azért, mert várandós vagyok! 5 hónap múlva megvan az egy év folyamatos munkaviszonyom a cégnél, addig egészen biztosan menni fog!

Látom, még mindig sokan elfelejtik, hogy a terhesség NEM betegség! Csak egy állapot! Nem törvényszerű, hogy aki teherbeesik már húzza is a csíkot táppénzre....

2020. ápr. 7. 01:13
 19/21 anonim ***** válasza:

"

8: "Mivel terhes vagy és nem sokáig lesz aktív munkaviszonyod, ezért nem fogsz hitelt kapni"

Ez érdekes... kinek jár akkor a babaváró, hanem egy várandós kismamának?"

Például a fizetéssel és munkahellyel rendelkező kispapáknak? ^_^

2020. ápr. 7. 10:32
 20/21 anonim ***** válasza:

#18: A szülési szabadság kezdetével passzív jogviszonyod lesz, ami kb 7 hónap múlva bekövetkezik. Erre céloztam, hogy nem fogsz sokáig dolgozni.

GYED-re nem fognak babaváró hitelt adni, max ha adóstársként bevonod az apukát is, bár mivel házasok vagytok, ezért nincs is más választásod, minthogy ketten együtt vegyétek fel a hitelt. :D

A férjed munkaviszonya rendben van? (több éves, bejelentett, minimálbérnél nagyobb fizetés)

Csak így kaptok hitelt.

2020. ápr. 7. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!