Mikor tudnék lakáshitelt felvenni és mekkora összegűt? Fél év munkaviszonyom van, bruttó 392 ezres jövedelem?
Navos vagyok, diplomásként, 3 nyelvvizsgával. Ezért keresek relaitve sokat...
8: "Mivel terhes vagy és nem sokáig lesz aktív munkaviszonyod, ezért nem fogsz hitelt kapni"
Ez érdekes... kinek jár akkor a babaváró, hanem egy várandós kismamának?
"Mivel terhes vagy, nem sokáig lesz aktív a munkaviszonyod". De igen, egészen a szülés napjáig dolgozni tervezem, eszem ágában sincs elhúzni táppénzre azért, mert várandós vagyok! 5 hónap múlva megvan az egy év folyamatos munkaviszonyom a cégnél, addig egészen biztosan menni fog!
Látom, még mindig sokan elfelejtik, hogy a terhesség NEM betegség! Csak egy állapot! Nem törvényszerű, hogy aki teherbeesik már húzza is a csíkot táppénzre....
"
8: "Mivel terhes vagy és nem sokáig lesz aktív munkaviszonyod, ezért nem fogsz hitelt kapni"
Ez érdekes... kinek jár akkor a babaváró, hanem egy várandós kismamának?"
Például a fizetéssel és munkahellyel rendelkező kispapáknak? ^_^
#18: A szülési szabadság kezdetével passzív jogviszonyod lesz, ami kb 7 hónap múlva bekövetkezik. Erre céloztam, hogy nem fogsz sokáig dolgozni.
GYED-re nem fognak babaváró hitelt adni, max ha adóstársként bevonod az apukát is, bár mivel házasok vagytok, ezért nincs is más választásod, minthogy ketten együtt vegyétek fel a hitelt. :D
A férjed munkaviszonya rendben van? (több éves, bejelentett, minimálbérnél nagyobb fizetés)
Csak így kaptok hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!