Pécsen mennyiért vennétek panellakást? Várnátok az árcsökkenésre?
Semennyiért nem vennék olyan lakást, aminek az anyagában beton van.
Csakis téglát.
"Nem tudom miért hiszik sokan hogy ha most épp baj van mindenki szabadulna az ingatlanától potom pénzért. Ha valakinek nagyon kell a pénz biztos enged az àrból de nagy árzuhanás nem igen lesz."
Szerintem nem jó a gondolkodás menete annak aki így gondolkozik.
Nem az fogja eladni a lakását/házát akinek egy van amiben lakik, hanem az fogja, aki befektetési céllal vette, viszont mondjuk elveszíti most a munkáját, és kell a pénz.
Ezek fognak megjelenni a piacon, plusz azok akik hitelre vették, de munka nélkül maradnak. Tudom moratórium van, de nem fog örökké tartani és a moratórium sem azt jelenti, hogy nem kell fizetni..
13: Ezt találtam:
" a XIX. század első felében fokozatosan kialakult az építés ipari háttere. Építőanyag gyárakat és manufaktúrákat alapítottak. Fuchs feltalálta a vízüveget (1825.), a téglákat
Hoffmann-kemencékben égették, a gépi kő-, vas- és fafeldolgozást gőzgépek és erőgépek segítették. 1820 körül az építés már megoldható volt típuselemekből: faragott kőből (nyíláskeretek,
tagozatok, lépcsők, függőfolyosók), faipari termékekből (nyílászárók, födémgerendák), vasipari
termékekből (falkötővas, korlátelemek). "
Tehát födémgerenda és falkötővas. Fa és vas az anyaga.
2: Tégla lakás meg harmadannyiért van és háromszor olyan értékes...
Ne dobáld ki az ablakon a pénzed, a panel rosszabb minőség, rosszabb nívójú, egészségtelen is és rövid az élettartama is.
11: Azt pontosan tudom, de ha kiestek a befektetők, megszigorodtak a hitelfelvételi lehetőségek, lenullázódott a kereslet, akkor mi is lesz árakkal? És ezek szerint nem a szokásos szezonális visszaesésről van szó...
14: Én csak azt írtam, hogy Szegeden mi a helyzet. Amúgy:
És ebben még mindig nincsen benne a járvány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!