Panellakást lehet vásárolni?
Kis házat akartam elsőnek, de általában hatalmas a kert hozzá, nem szeretem a növényeket a sok munkát vele. Fűnyírás, fák..
A lényeg: csak kiadó panellakásokat találtam eddig.
Esetleg valaki tud olyan megoldást, hogy kert ne legyen vagy kicsi, és még lehet vásárolni? Körülbelül 10 millióig.
??
Több ezer panellakás van eladó országszerte... Nem is értem a kérdést. A másik, hogy 10 millióért lakást nem fogsz SEHOL kapni, vagy valami "telepen"... Tényleg nincs annyiért vagy alatta.
Csak 17 ezer találat... [link]
És mi mind tudjuk hol laksz és hová költöznél.
Ja nem.
Nem, panellakást nem lehet vásárolni, azok csak dísznek vannak... De komolyan, miféle kérdés ez?? Bár egyetlen értelme van: 10 millióért ugyanis nem kapsz panellakást, legalábbis Budapesten. Vidéken még akad.
És még valami: Hallottál már olyanról, hogy társasház? Ilyenek vannak panelból is és téglából is, emeletesek (kert nélkül), vagy földszintesek kicsi kerttel (közös udvarral).
Mit szeretnél venni?...
Panellakást?
Hol kerested?
Itt nem a kínálattal van a baj, hanem az árral! Vidéki vagyok, de a közelünkben megyeszékhelyen is egy átlag 65-70 négyzetméteres panellakás 20 milliónál kezdődik legolcsóbban, nem tudom, hogy az országban van-e ennél olcsóbb nagyváros, de ha igen, tutira nem kapsz ott sem 12-15 milliónál olcsóbban!
Ha esetleg egy ingatlanos oldal szűrőjét állítottad be max. 10 millióig, akkor ne csodálkozz, hogy nincs találat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!