Megéri most kirakni a bérlőket, eladni a lakást, majd később olcsóbban vásárolni másikat?
""Arra kíváncsi vagyok mennyire állja meg a helyét egy olyan szerződés ("gyerek nem") ami alapjában véve is törvénysértő."
Sehogy. Sőt még bírságra is számíthat a kérdező."
Egyáltalán nem így van. Bérleti szerződésekben gyakori kitétel, hogy csak és kizárólag a bérlők élhetnek életvitelszerűen a bérleményben, a bérlőket meg a szerződés tartalmazza. Az újonan született gyerek nem bérlő (mondjuk ez egy probléma is, mert nem lehet jogilag fellépni ellene).
Mondjuk haa 1 hónap felmondási idő van és a felmondáshoz nem kérnek külön indoklást, akkor megteheti a bérbeadó, hogy kiteszi az illetőket, nem kell szerződésszegésre hivatkoznia.
A bérleti szerződés felmondása nem kilakoltatás!
Amugy szerintem igazad lesz kérdező, csökkenni fognak az ingatlanárak,s most kell eladni nem amikor már sokat csökkent. Én 1-2 évre tippelem a mélypontot, akkor kell majd visszavásárolni. Hozzá kel tennem, hogy ez csak egy tipp a részemről s a véleményem gyakorlatilag semmit sem ér. Vagy igazam lesz vagy nem. A mellébeszélő trollokkal meg ne foglalkozz, gondolom a bérlőid se fognak rajtad segiteni, ha te kerulsz bajba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!