Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha évente csak 1,5 millió...

Ha évente csak 1,5 millió Forintot tudok félre tenni sohasem lesz saját lakásom?

Figyelt kérdés
Van 5.5 millió Forintom, és már 31 éves vagyok, talán 50 éves koromra lesz elég pénzem saját lakásra vagy a nyugdíj előtt, nem tudom.

2020. márc. 16. 10:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%

Bűvös szó!

Hitel.

És még egy

Az igények és lehetőségek egymáshoz illesztése.

Ja és még egy:

Kevesebb rinya több tett!

2020. márc. 16. 10:27
 2/19 anonim ***** válasza:
46%
na akkor ősszel már 5 millió önerővel 20 millió hitellel tudsz venni egy lakást. és marad pénzed illetékre meg ügyvédre.
2020. márc. 16. 10:44
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
A lakashitel az egyetlen olyan hitel, aminek van ertelme. Ezek szerint havi szinten 125 ezret el tudsz rakni. Ennyibol mar a hitelt is siman tudod fizetni, ha nem csokken a fizetesed barmilyen okbol.
2020. márc. 16. 11:26
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Vidéken 5,5 millióért már családi házat kapsz, de zárkertek is vannak ennyiért, nem annyira vidéken...
2020. márc. 16. 11:37
 5/19 anonim ***** válasza:
49%
2020. márc. 16. 11:53
 6/19 anonim ***** válasza:
69%

Amiket én néztem meghírdetve vidéken, 10 millió körül, azokról pl. Kiderült hogy nincs is semmi hivatalós nyomuk a földhivatalnál, vagy nem voltak lakóingatlannak minősíthetőek különböző okokból...

Békés megyében voltak jók, nagyon is 12-13-14 millióért, de ott konkrétan nincsen munka.

Nem tudok napi szinten 2* 160 km-et vezetni, hogy legyen munkám.

Ha évi 1.5 milliót tudsz úgy eltenni, hogy jelenleg a szüleidnél élsz (?) éd nincs párod (?) akkor a hitel sem opció, nagyon megszívnád vele...

Amúgy a legtöbbeknek úgy van saját lakása/háza hogy vagy a szülők vesznek nekik, vagy milliókkal segítik Őket, vagy megkapják a nagyszülő ingatlanját.

200,000 Ft körüli nettóval (?), nem fog egy bank sem 20 milliós hitelt adni.

2020. márc. 16. 12:05
 7/19 A kérdező kommentje:

Talán az egyetlen ami javít a helyzeten hogy nem Budapesten vagy Pest megyében szeretnék. Hanem itt Keleten egy kisebb városban/megyeszékhelyen, de még itt is 15-20 millió FT a minimum ha nem egy romot akarok.

Igen szülökkel élek, ha albérlet lenne akkor számításaim szerint a lakbért is megfizetve csak 500-600 ezer FT körül tudnék félretenni évente.

Fizetésem nagyon rossz bruttó 245 ezer FT havi szinten átlagban, extra juttatésként, az étkezés majdnem minden napra megoldott.

Ha nagyon váltanék is kétlem hogy bruttó 300 ezer FT-nál többet tudnék keresni, olyan nagyon nincs errefelé jól fizető munka, nem sok ismerősöm keress annyit

2020. márc. 16. 13:06
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

Keletet felejtsd el. Kevés pénz meg belvíz más nincs..

Életembe először jártam Debrecenbe múlthéten.

Szégyen az az állatkert...

2020. márc. 16. 13:24
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha csak félreteszed, akkor igen.

Be kéne fektetni...

2020. márc. 16. 13:36
 10/19 A kérdező kommentje:
Igen be is van fektetve rendszeresen évi 4% hozam van.
2020. márc. 16. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!