Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Sok macerával jár megvenni...

Sok macerával jár megvenni egy olyan lakást, amelyre végrehajtási jog van bejegyezve?

Figyelt kérdés
Nincs árverés alatt.
2020. márc. 7. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Ja... Mire a nevedre kerül fel év, haverom olyan házat vett ahol volt már zalog hitel, nav, közmű tartozás miatt is.. Mire ezek lebokszoljak egymással akár év is lehet... Te meg egy nyomorult lakashitelt nem kapsz addig rá ameddig zalog van rajta,
2020. márc. 8. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

Ügyvéddel nem egy rázós történet, én vettem így nyaralót.

Az adásvételit megköti az ügyvéd, a vételárat letétbe helyezed.

A komplett tartozás összege a vételárból kiegyenlítésre kerül, a maradékot megkapja az eladó.

A tulajdonlásod már jogtisztán kerül a földhivatalhoz, az egész folyamatot nagyjából 30 nappal hosszabbítja meg, mire visszaérkeznek mindenhonnan akiknek tartozott, a törlési határozatok.

2020. márc. 8. 11:36
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Több hónap vagy akár 1 év is lehet, mire a tiéd lesz. Szerintem nem éri meg, főleg ha addig mondjuk albiban vagy.
2020. márc. 9. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!