Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlanvásárlás tényleg már...

Ingatlanvásárlás tényleg már csak szinte jómódúak kiváltsága?

Figyelt kérdés

2020. márc. 3. 17:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
9 Valoszinu, hogy nem most vette, mi is 20 millio alatti arat fizettunk ezert kb 3-4 eve. De a kerdes ugy gondolom, a mai allapotokrol szol. Videken meg persze, biztos olcsobb, en is azt nezegettem, hogy 35 milliobol mar egy kulturaltabb, normalis meretu kertes hazat tudnank venni Pest megyen belul. De videki nagyvarosokban, kozel a belvaroshoz szerintem szinten nem lehet mar 12 millio korul lakast venni. Nemreg volt errol egy cikk, hogy kulfoldon is rengeteg nagyvarosban mar nem tudnak lakast venni a belvarosban az emberek, akik oda jarnak dolgozni. Persze lehet venni tavolabb a belvarostol, de azert az az idealis, ha kozel van a munkahely. (Tudom, kulvarosi reszeken is van munka.)
2020. márc. 3. 19:20
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Jelen pillanatban bizonyos típusú lakóingatlanok eseténben igen.

Sajnos az átlagos állapotú családi házak árai nagyon elszálltak a jól ellátott településeken. Véget ért az az idő, amikor Budapest agglomerációjában 16 milkáért lakható házat lehetett kapni. Az állami piacpörgetés betette a kaput.

2020. márc. 3. 19:44
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
2 éve vettem Kecskeméten. Mo lakosságának a többsége nem Budapesten él, csak úgy szólok.
2020. márc. 3. 19:47
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Budapesttől 80km-re élek, asztalos vagyok, műhelyem Budapesttől 100km-re, megis 90%-ban budapestre dolgozom, nem tartom magamnak jómódunak, de már saját házzal, saját műhellyel, saját balatoni nyaralóval is rendelkezem.
2020. márc. 3. 23:12
 15/21 anonim ***** válasza:
9%

" Budapesten 35-40 millio jelenleg egy kozepes allapotu, kozepes meretu panellakas"

1. Ez DEZINFÓ.

Nem nagyon van ilyen drágán.

Közepes méretű panel az 45 nm körüli, közepes állapotban az 5-600 000/nm a legdrágább kerületekben is.

2. Budapest NAGY. Van drágább és olcsóbb része is.

3. Budapesten sem csak közepes állapotú, közepes panelek vannak, tehát más áron és másfajta lakást is tudsz venni.

4. INGATLAN: pl. a garázs is ingatlan...

5. Egy vidéki ingatlan (pl. garázs) az mennyi?

Pl. 800 000? Ha azt nevezzük jómódúnak, aki képes ezt kispórolni, akkor igen, az ő kiváltsága, hogy vegyen ingatlant.

2020. márc. 4. 07:34
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

Egyik nap számoltam, ha nem lett volna szülői segítség, akkor 50 év alatt tudnánk a párommal ketten együtt összespórolni egy házra valót a környéken a legolcsóbb, leglepukkantabb putrik közül.

Mindketten végzettek vagyunk, én BP-n dolgozok, ő az agglomerációban (ott is élünk).

(Saját vállalkozás és ápolásra szoruló hozzátartozó miatt nem tudnánk elköltözni Bivalybasznád szélére, még mielőtt...)

Ötletem nincs, hogy akik házat vesznek, azok hogy csinálják, hacsak nem 40 év hitellel.

2020. márc. 4. 11:27
 17/21 anonim ***** válasza:
37%

Nem is értem az ilyen kérdéseket.

Amikor itt olvasgatok a gyíkon, akkor szinte -kivétel nélkül- mindenki felsőfokú végzettséggel, 4-5 diplomával, meg mesterképzéssel keresi a millióit....

Akkor hogy is van ez?

2020. márc. 4. 11:36
 18/21 anonim ***** válasza:
31%
35-40 ami elit környék kulkeruletben olcsóbb. Panael
2020. márc. 4. 16:17
 19/21 mindentudó99 ***** válasza:
85%
#17 Itt rajtam kívül mindenki milliomos vállalkozó
2020. márc. 4. 16:32
 20/21 anonim ***** válasza:
25%

én se értem ezeket a 35 milliós panel árakat amiket írtok, ne a XI. kerületben meg III. kerületben vegyetek, hanem XV,XVI,XVII,X stb...

Pl a X. újhegyi lakótelep 2 szobásak vannak már 23tól (felújítandó), ugyanez XI.ben 30 millió.

2020. márc. 4. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!