Telek kimérésének mi a hivatalos menete?
Jaj, elő ne add már a mini-Trianont itt nekünk...
Tűzesd ki a telkedet. Aztán nehogy koppanj, mert a saját földmérőd is ugyanazt méri, mint mások.
:D Nincs olyan, hogy saját földmérő. Elfogulatlannak kell lenniük, akkor is, ha a megrendelő fizet.
Annyi fejlemény van, hogy tudom ki a tulaj, tudom, hogy földmérő mérte ki, vele is beszéltem, s azt is megbeszéltem, hogy akkor legyen kimérve rendesen, mérje ki az enyémet is és legyen tiszta a történet. Úgyhogy abbahagyom a "trianoni történetemet", köszönöm mindenkinek a hasznos infókat és a véleményeket is. Abszolút érthető magyarázatot adott miért volt gyak. a legkisebb baja is nagyobb annál, mint hogy felkeresse a szomszédokat, úgyhogy ez a probléma elsimult... Slussz poén, hogy a tulajt gyerekkorom óta ismerem, (mondjuk ennek köszönhető leginkább az, hogy megértő voltam vele!) egy közösségbe jártunk régen, úgyhogy könnyen rendeződhet ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!