Hajdúsámsonról mi a véleményetek?
Kik ott laktok, mit gondoltok a településről? Egyáltalán nem ismerem, annyit tudok róla amennyit a weboldalon ill. a térképen meg tudok nézni...
Leginkább a kisebbségi helyzet ami érdekelne...
Látom sok újabb építésű ház és társasházak / lakások találhatók ott, kérdés mennyire van lerobbanva. Bejárás pl. Debrecenbe milyen, ilyesmi.
ez egy régebbi cikk, nem tudom, mit változott azóta a helyzet...
Ez egy 2012es cikk
Sámsonba sokan kiköltöztek Debrecenből. Plusz a mellette lévő Sámsonkertbe. Rengeteg új ház épült. Debreceni vagyok, és értek az ingatlanhoz, vidám vasárnap üzemelteti az iskolát, talán ennyi, állítólag nincs vele baj. Rengeteg új ház épült, nagyon sok nagy telek van (kertészkedés), a távolsági busszal hamarabb beérek debrecenbe, mint Debrecen egyik végéből a másikba (benti közlekedés car), most szélesítik a Debrecen Sámson közti utat, tehát most talán ez épp nem igaz, amit írtam, de nemsoká igaz lesz újra. Én szeretem. Sámsont ajánlom. Valaki érdeklődött korábban Hadházról, na azt nem ajánlom.
Ami nekem pl. jól esett mikor havazott el volt seperve a buszmegállóban a hó. Akkor kezdett el esni.
Debrecenben mikor már egy hete ott van, és odafagyott, odaküldik a közmunkásokat,hogy verjék szét. Meg ilyenek.
Mindenképp könnyen bejutsz Debrecenbe (munka miatt)
Én ajánlom.
Szia! Vettél itt házat végül?
Az iskolát tényleg az egyház vette át, akkor sokan ki is vették a gyereket, és inkább Debrecenbe viszik. Az oktatás színvonala sem túl magas.
Amiről szólt a kérdésed, arra nem nagyon tértek ki az előző válaszolók: kisebbségi helyzet. Hát, ha végigmész az utcán, nagyobbrészt romákkal találkozol. Nagyon sokan vannak, és randalíroznak, fb-csoportban épp a napokban láttam, hogy bemásztak valami kis kajálda kerítésén és megrongálták a kerti bútort.
Tegnap pedig a központban vettem fel pénzt az ATM-ből, kb egy az egyetlen utca, a főutca, amit kicsit kipofoztak, na a lényeg, hogy egy hatalmas patkány szaladgált a suli előtt a virágok között. A gondnok (vagy vmi ilyesmi) kint állt a suli előtt, de nem zavartatta magát.
Kisboltok vannak, sajnos elég drágák. Pár éve akartak ide építeni egy Pennyt, de az akkori városvezetés megakadályozta, állítólag a helyi kisboltok tulajának keze van a dologban. Van kint erről kérdés, talán tavalyi. Na, nekik köszönhetően vehetsz meg mindent dupla áron.
Van egy vas-műszaki bolt a központban, én eddig akármit akartam venni, mindenre azt mondták, hogy nem árulnak. :D
Szerencsére van lejjebb egy gazdabolt, ahol lehet kapni sok mindent. Ha még apróságok kellenének, van 2 százasbolt, de választék szinte nulla. Szóval inkább Debrecenben kell mindent megvenni, de oda meg most nem jutok be, ebben a kényszerhelyzetben.
Ez csak egy "érdekesség" volt. Nem kell belekötni.
Iskolába sem kötelező ide járatni a gyereket, mégis leírtuk, hiszen a városhoz tartozik. A kérdező pedig érdeklődött.
6 mi a f..szert kell belekotni, debreceni vagyok es ott lattam a patkányt, es nem szidtam samsont.
Komolyan már ide se lehet feljönni, facen talán már sikerült leszoknom a kommentek olvasásáról
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!