Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Költözzünk v ne? Csak vélemény...

Költözzünk v ne? Csak véleményekre lennék kíváncsi, hogy más, hogy látja.

Figyelt kérdés
Most jelenleg egy város belvárosában lakunk szüleim házában csak külön lakrészben. Nem szokott probléma lenni...Óvoda, iskola munkahely pár percre... Férjem kamionos. Kinéztünk egy házat 30 percre a várostól. Jó áron, szép ház, nagy telekkel...Félek a távolságtól. két gyerekkel minden nap beutazgatni, ráadásul ott nem ismerek senkit. Férjem szeretne nagyon költözni, mert saját házat akar. Én félek, hogy egyedül két gyerekekkel...segítség nélkül. Ő úgye 1,5 - 2 hetente jár haza pár napra.
2020. jan. 18. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Még ha jó is a kapcsolat akkor sem erőltetném a páromra rá a szüleimet ennyire. Még ha nem is mondja akkor is biztosan zavaró neki. Nem hiába akar külön házat. Én ezt pl:férfiként be sem vállaltam volna így. Gondolj bele, hogy fordított esetben te az anyósnál akarnál-e így élni. Egy egészséges távolság kell mindenképpen.
2020. jan. 19. 10:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: típikus pasi: csak én én én. Férjem is csak azt nézo h ő. Az h nekem kell kocsikázni két gyerekkel napi 60 km ez meg én. Inkább a szüleimnél lakok mint albérletbe. Bar listán volt mikor megismerkedtünk ki kellett fizetni. Neki is jó a kapcsolata velük. Az h teljesen idegen helyen full egyedül két gyerekkel ijesztő számomra.
2020. jan. 19. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Általában ilyenkor a jó kapcsolatot a másik fél azért mondja, hogy ne sértse meg a másikat. Ha tetszik ha nem.

El van velük az ember, de azért felnőttként sztem senkinek sem hiányzik az anyósa, apósa a házba.

Most őszintén, ha más lenne a felállás, és te lennél az anyósnál akkor évek óta csinálnád? És nem is akarnál váltani?

Egyébként ovódás korban gáz ez a távolság, de nálunk anno az osztály nagy része alsósként már napi 30-at szintén bebuszozott, nem akkora kaland.

2020. jan. 19. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:

És igen: Nem egy kapcsolatot láttam a környezetemben amit ez tett tönkre és válás lett belőle.

Nem hiába írom, hogy én is ragaszkodnék egy egészséges távolsághoz. Legalább pár utca :D

2020. jan. 19. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen különélés párti vagyok, de ez az a helyzet,a mi az a bizonyos kivétel. Nem mennék egyedül 2 gyerekkel egy faluba. Vegyetek egy nyaralót.
2020. jan. 19. 17:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden férfi szeretne saját házat, ez valami fészek rakó beidegződés lehet, mert nálam is megvan (32/F).

De alapvetően a férjed a hónap kb 90%-ban egy lakókocsiban él, és két hetente azt a 2-3 napot sem szertné eltölteni a rokonainál. Ha itthon dolgozna és ott laknátok ahol szeretne, valószínűleg minden hétvégén program az lenne, hogy valamelyik szűlőhöz mennétek, min egy ebédre, de nagyon valószínű ott is aludnátok egy-egy napokat.

Tehát összegezve utóbbi esetbén még többet is látná a szüleid is mint most :))

Én inkább azt javasolnám halmozzatok fel minél több tőkét, spóroljatok stb. Mivel jó a kapcsolat a támogatást úgy is megkapjátok minden téren. Néhány év múlva már közelebb is tudtok venni házat.

Vagy B verziónak megmondod a férjednek csak akkor mész vidékre, ha ő meg minden nap otthon alszik!

2020. jan. 20. 11:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vonz a napi 1 óra kocsikázás főleg télen. Egy kietlen faluban teljesen egyedül...nem tudom nekem elég félelmetes. Férjem nem fog munkát váltani. Szereti ezt a melot. Közelben csillagászati áron vannak házak.
2020. jan. 25. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!