Költözzünk v ne? Csak véleményekre lennék kíváncsi, hogy más, hogy látja.
Általában ilyenkor a jó kapcsolatot a másik fél azért mondja, hogy ne sértse meg a másikat. Ha tetszik ha nem.
El van velük az ember, de azért felnőttként sztem senkinek sem hiányzik az anyósa, apósa a házba.
Most őszintén, ha más lenne a felállás, és te lennél az anyósnál akkor évek óta csinálnád? És nem is akarnál váltani?
Egyébként ovódás korban gáz ez a távolság, de nálunk anno az osztály nagy része alsósként már napi 30-at szintén bebuszozott, nem akkora kaland.
És igen: Nem egy kapcsolatot láttam a környezetemben amit ez tett tönkre és válás lett belőle.
Nem hiába írom, hogy én is ragaszkodnék egy egészséges távolsághoz. Legalább pár utca :D
Minden férfi szeretne saját házat, ez valami fészek rakó beidegződés lehet, mert nálam is megvan (32/F).
De alapvetően a férjed a hónap kb 90%-ban egy lakókocsiban él, és két hetente azt a 2-3 napot sem szertné eltölteni a rokonainál. Ha itthon dolgozna és ott laknátok ahol szeretne, valószínűleg minden hétvégén program az lenne, hogy valamelyik szűlőhöz mennétek, min egy ebédre, de nagyon valószínű ott is aludnátok egy-egy napokat.
Tehát összegezve utóbbi esetbén még többet is látná a szüleid is mint most :))
Én inkább azt javasolnám halmozzatok fel minél több tőkét, spóroljatok stb. Mivel jó a kapcsolat a támogatást úgy is megkapjátok minden téren. Néhány év múlva már közelebb is tudtok venni házat.
Vagy B verziónak megmondod a férjednek csak akkor mész vidékre, ha ő meg minden nap otthon alszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!