Hol tudok elindulni? Kihez forduljak?
Van a közelben egy tanyahely, rajta egy félig kész, bár már romos épület. Ezt a helyet szeretnénk megvenni párommal. Földrajzi számot nehezen megtaláltuk, földhivatalból sikerült is kikérjük a papírját. A gond az, hogy az otp keze alatt van, mert a tulaj nem fizette a felvett hitelt és elvették tőle. Viszont az ember jelenlegi lakcíme még mindig ez, viszont soha az életben nem láttunk erre senkit. Otp nem ad ki semmilyen információt. Bár tudjuk a tulaj nevét, anyja nevét, születési dátumát, nem tudunk előrébb jutni.
Polgármesteri hivatalban lehet valakihez fordulni? Vagy milyen más helyet ajánlanátok, ahol tudnak segíteni?
Vidéken mindenki mindenkinek a sógora, komája, barátja, volt iskolatársa. Én bemennék a helyi kocsmákba és ott faggatódznék, hogy a tulajnak van e rokona a faluban és utána annál kérdeznék rá, hogy merre található.
Mondjuk a polgármesteriben is kérdezősködhetsz, ott is szoktak tudni elérhetőséget, ha egyébért nem, akkor az adók, vagy büntetések (pl. parlagfű) miatt.
Valóban a 2-es rátapintott a lényegre, én átsiklottam felette. Az OTP-vel, mint tulajdonossal kell alkudoznod!
(1-es voltam)
Nem ártana tudnod, mekkora tartozás van rajta, mielőtt leárverezel valamit, amire utána inged-gatyád rámegy!
Romantikán kívül miert kepvisel ez számodra, illetve önmagában az ingatlan nagy értéket?
Lehet azon 100 millió tartozás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!