Lakás eladásnál a nyilás a cserélt nyílászàró behozza az árát?
Figyelj, ha nincs kicseréltetve, egyből alku tárgya lesz, hogy régi szar ablakok vannak.
tudom, mivel amit eladtam, ott is régi ablakok voltak, és az ablakok voltak amikbe bele lehetett kötni.
Szóval ha már megtörtént a csere, ne aggódj ezen.
"ott is régi ablakok voltak, és az ablakok voltak amikbe bele lehetett kötni."
És? Had kötekedjen. Van egy ára a háznak vagy kell annyiért vagy nem.
Igen, de a kérdés az volt h "akkor eladhatóbbjobb jobb áron mint törött, illetve megszorult nyílászàrókkal"
Amire a válasz tapasztalatból, hogy igen. Annyival többet ér.
csak 3 lakás vásárlásán/eladásán vagyok túl az elmúlt 1-2 évben, szóval tudom, hogy egy panelt vásárlónak mik a legfontosabb szempontok lakáson belül.
Ja, pont ezt akartam írni én is.
A vevő mindenképpen alkudni fog, esetleg akkor nem, ha nagyon áron alul adod, és nem akar elesni a lehetőségtől. Az emberek többsége meg féláron hirdetve se veszi meg alku nélkül, mivel nem profi, és attól fél, átverik, mert az eladó nyilván túlárazással indított, hogy legyen honnan engedni. A rossz nyílászáróba bele fog kötni, de akkor erre leenged az eladó 400 E-t, és a vevő is örül, hogy engedményt kapott, az eladó meg nyert 200 E-t, a 600-hoz képest, és nem ő idegeskedett a cserével.
Új nyílászárókkal könnyebben és drágábban eladható a lakás, de annyi áremelkedést nem hoz, mint a bekerülési költség. Nekem is az a véleményem, hogy az olcsó és látványos dolgokat kell megcsináltatni eladás előtt. Pl. penészes, kopott szobákat kifestetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!