Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy ház a Velencei-tónál,...

Egy ház a Velencei-tónál, vagy egy lakás a 12. kerületben?

Figyelt kérdés

Jövő évben szeretnék költözni, de mindent összevetve sem tudok döntést hozni. Kettő ingatlan tetszik nagyon, az egyik lakás, a másik ház. Fontos tudni, hogy egyedül lakom, illetve van egy kutyám.

A lakás 70nm2, kertkapcsolatos.

A ház 153nm2 de van benne 1 garázs is.

Az áruk ugyanaz.

Ti mi alapján döntenétek, vagy ha voltatok ilyen helyzetben, mi alapján döntöttetek? Mik voltak a szempontok?

2019. dec. 12. 18:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
12. kerület mindig érték lesz. Velencei tó meg... ha beüt egy nagy stagnálás az ingatlapiacon, azt el nem adod, ellenben a 12. kerületi lakással. Bár kertkapcsolatos alatt remélem nem valami szuterén retket értesz.
2019. dec. 13. 14:54
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem. Rendes földszinti lakás. Viszont, amelyik mellett döntök, hosszútávra tervezek. 10-15 év.

2019. dec. 13. 15:48
 23/26 anonim ***** válasza:
66%
A 21-es nyilván nem ingatlanos, de nem is gazdasági szakember, ha olyat bír mondani, hogy pár év múlva eladhatatlan lesz egy Velencei-tavi 153m2-es ház!:D
2019. dec. 13. 15:55
 24/26 anonim válasza:
0%

Én nem hoznék ennyire felelőtlen döntést. Közel 200 nm2-re akarsz költözni egy egyedül és most a kutyát ne nézzük, mert a lakás meg kertkapcsolatos, kutyának tökéletes. Mi lesz, ha a jövőben nem tudsz fenntartani egy ekkora házat? Bocsi, de mikor olvastam, hogy 153, kikerekedett a szemem.

A válaszokat és további válaszaidat nem olvastam, de én a 70 nm2-es lakást választanám. Még a kérdés is hülyeség, hogy ezen gondolkodsz. ( nem megbántani akarlak.)

2019. dec. 14. 13:02
 25/26 anonim válasza:
100%
Egyértelműen a házat választanám, későbbi családalapítási szándék mellett.
2020. jan. 11. 13:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Végül, hogy döntöttél Kérdező?
2020. jan. 11. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!