Hol érdemes hirdetni a lakást, ha azt szeretném, hogy minél előbb elvigyék, de az árból nem sokat tudunk engedni? Mindenki csak tavasszal- nyáron szeret költözni? Idén már nem valószínű, hogy megveszik?
Szintén árulunk ingatlant.
Nekünk az ingatlanos azt tanácsolta, hogy ha gyorsan el akarjuk adni és kizárni annak a lehetőségét, hogy esetleg történik valami gikszer ami leveri az árakat, akkor menjünk minimálisan a piaci ár alá.
1-2 hónapot még várunk, de ha nem megy el, akkor mi ezt tesszük. 2 hónap alatt eddig nem sikerült olyan áron eladni, mint amennyiért a hasonlókat is hirdetik.
#13 no offense de nem is fog... most szerintem az eladók kivárnak. És lassan csak a beragadt ingatlanok maradnak a hirdető portálokon amúgy. Még megyeszékhelyen is! Azt vettem észre. Folyamatosan követem az ingatlanokat a környékemen.
1-2 elkel, a fiatalok megveszik, de inkább az olcsóbb kisebb felújítandókra hajtanak.
11: Én befektető vagyok és veszek. Tudod, miért?
Mert most érdemes eladni azt, amit 2-4 éve fele annyiért vettem, így veszem ki belőle a hozamot. De mivel nem fogok otthon 30-40-100 milliót tartani, legalább a feléért szintén ingatlant veszek, nyilván kb. fele annyit érő ingatlant.
A KSH-t nyugodtan lehet kamu oldalnak nevezni, mivel mindig az hozzák ki statisztikába, amit a politika óhajt.
pl: átlagbér, nem mindegy átlag vagy módusz(leggyakoribb szám, több is lehet). Nagyon durva eltérést hoz ki a kettő.
Számszerűen:
átlag: 2+2+2+2+20=7
módusz: 2+2+2+2+20=2
2-t tekinthetjük minimálbérnek, a 20-at pedig a cég vezetőjének a bérének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!