Zárt kerti ingatlan lakóházra minősítése lehetséges e?
Figyelt kérdés
Egy szőlőhegyi részén lévő zártkertről lenne szó, amin van egy gazdasági épület megnevezésű épület. Megvettük, ki lett alakítva benne egy szoba egy fürdő és egy kis konyha,.villany van, és fúrt kútból víz amit bevezettunk. Illetve egy 3 köbös ibc a szenyviznek. Van e rá mód hogy lamoházzá minősítsék? Illetve mi a menete?2019. szept. 13. 07:10
1/3 anonim válasza:
Nézd meg a település rendezési tervet, illetve érdeklődj az önkormányzatnál. Ha nem lakóövezeti terület, akkor többnyire nincs arra mód, hogy lakóingatlanná minősítsék.
3/3 anonim válasza:
Valóban nem lehetséges, de a kutya se törődik vele, ha életvitelszerűen tartózkodsz benne. 27 éve én is építettem egyet. Eleinte csak nyárra költöztünk ki, de a gyerekek is egyre nehezebben vergődtek vissza a városi társasba. Így aztán ott maradtunk végleg. Mondjuk, én eleve Ytongból építettem, gondolva a télre is. Meg szerencsés helyen is volt; kövesút mellett, a helyijáratú busztól 200 méterre. Sok szép évet húztunk le ott, és senki sem törődött vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!