Keleti pályaudvarnál találtam egy eladó lakást a Murányi utca elején. Milyen környék?
Halihó!
Tegnap voltam megnézni a lakást, és a környéket. Először egy Murányi utcai lakást néztem meg (random), itt a ház előtt fura alakok álltak, akkor már gondoltam ez a lakás felejtős, ami egyébként nagyon jól nézett ki.
A lakás amit valójában kinéztem a Thököly úton van, innen nyílik a bejárat a házba. A ház nagyon rendezett volt, a gangon egy lelket nem láttam. A lakások felújításon esnek keresztül, új nyílászárókat tettek be néhány lakásnál. Az ingatlanos mondta, hogy van egy család akiket a ház lakói hát "kitetesznek" a házból közös megegyezés alapján (lakást bérelnek valakitől) mert elviselhetetlenek (ezt már nem tudom mit jelenthet), de ebből arra gondoltam a ház lakói nem tűrik a a rossz viselkedést.
Negatívum: - tesóm a gyerekét a ház elé viszi foglalkoztatásokra, és mondta, hogy a ház előtti utcai parkolóban árulják a drogot :D
- nincs lift, de a harmadik emeleten van a lakás, így nem nehéz megmászni
- a lépcsőház picit elhanyagolt, de 1 éven belül tervezik a felújítást
Pozitívum:
- Garay center a ház mögött, bevásárlási lehetőség szuper
- Parkolás megoldott a Garay centerben
- a lakás teljesen felújított :-) és jó az ára
Most így talán ennyi! :-)
Köszi a válaszokat!
Tele van c -nnyal. Kotekedo keregeto erekedo emberekkel.
A videoban ingatlanosok beszelnek rola a 17.07 perctol!! Hallgasd meg.
Lassan 2 év telt el, mi történt azóta kedves Kérdező?
Hol laksz és ott hogy érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!