Keleti pályaudvarnál találtam egy eladó lakást a Murányi utca elején. Milyen környék?
Csípd meg, mert elviszik!
Csak beszélj a kk-vel a lakókról, a ház állapotáról, anyagi helyzetéről!
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen kikérem a dokumentumokat! :-)
Nem mondom, hogy nincsenek neha erdekesebb egyedek errefele, de egyebkent teljesen rendben van. :)
(Istvan utca)
Szlömmös, mint a pályaudvarok környéke mindig.
Ha pl. megvan a Blaha aluljáró vagy a Nyugati aluljáró, na, olyan.
Bethlen Gábor utcában laktam, biztonságos, de látsz sok zűrös arcot azért. A jó közlekedés elég sok mindenért kárpótol, meg a rengeteg bolt egy köpésre.
A lépcsőházak tényleg elég lepukkantak, földszintit ne vegyél, meg sokadik emeletit sem, mert lift tuti nincs.
7: Még nem voltam megnézni, csak a neten láttam még.
Köszi a válaszokat! Természetesen körbenézek majd a környéken, amikor megyek megnézni.
Én sem szívesen költözöm el a II. kerületből, de most láttam jónak eladni a lakásom. Az összegből szeretnék eltenni, így sajnos nem sok marad új lakásra, annyira drágák az ingatlanok, és a VII. kerületben még jók az árak. Hitelt pedig nem szeretnék felvenni. Gondolkoztam XIV. kerületen is, ami zöldebb, de nem szeretnék ennyire kiköltözni a városból. Az újépítésűekről már le is mondtam, meg amúgy is jobban szeretem a régi házakat.
Meglátom mi lesz. :-)
Hát figyelj, a XIV. kerület csak +1 megálló már a Keletitől.:)
A 7-es buszcsalád mentén én kimennék oda, persze a Róna utcán innen gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!