Vegyek ilyen kondìciòkkal lakàst?
Anyukàm szorgalmazza, hogy eladnà a lakàsàt nyìregyhàzàn felkoltozik pestre vegyek fel hitelt ès ő lenne a haszonèlvező èn pedig a tulaj.
Jelenleg a beteg tesòját àpolja nem dolgozik. Ketten èlnek a nyugdìjjukból.
A bátyám is tàmogatja az otletet, ìgy anyàm anyagilag biztonsàgban lenne nekem pedig lenne biztos otthonom.
Èn szeretnèk csalàdot a jovőben egy olyan fèrfival akit szeretek.
Jelenleg durvàk az ingatlan àrak.
Felajànlottam anyànak h mi lenne ha venne egy kosebbet pàr èv mùlva amikor lejàr a lakàstakarèkom de kozplte h ő nem koltozik egy lyukba.vagy ez az opciò vagy semmi
Tehát te megvennèd èdesanyádtól úgy a házát, hogy ő èlete vègèig benne lakhat, te maradsz max a szobádban, mikor amúgy te ezt megörökölnèd? Ha nem fizetsz neki hitelből, akkor kirúg az otthonotokból?
Ez minden, csak nem korrekt. Max ha egy 30 milliós ingatlant ad 5-èrt. De akkor sem tudsz családot alapítani, nem tesz jót a házasèletnek egy haszonèlvwző anyós.
Gyűjts, aztán majd veszel valamit a pároddal.
Nem rùg ki. Megkèrdeztem h mi lenne ha eladnà venne egy kisebbet maguknak. A maradèkot pedig nekem adnà. Hozzàcsapnàm a takarèkomhoz ès pàr èv mùlva vennèk egyet. De hallani sem akar erről. Ő nem koltozik be egy kis lyukba. "Ehhez csak rakni lehet". Lesz e biztos otthonod egy zugod, veszel egy kocsit ès bejársz dolgozni.
Nem akarja elkòtyavetyèlni. Azt mondta neki ennyit sem adtak szulei. Diàkhitelből tanultam. A kèt bàtyàm nős nekik van màr sajàt.
Az 1. válaszoló nem vette észre, hogy a kérdező anyja eladná a nyíregyházi házát, de nem a lányának (a kérdezőnek), hanem harmadik személynek, aztán felköltözne Pestre.
Nem világos előttem, hogy a pesti lakásba az anya befektetné a nyíregyházi ház árát, vagy megtartaná ("... így anyám anyagilag biztonságban lenne, nekem pedig lenne biztos otthonom...") és a kérdező a lakástakarékból és kölcsönből venné a lakást Pesten?
Közben megérkezett a kérdező válasza.
Hát, döntsd el, hogy melyik lesz a jobb változat. KÉTESÉLYES: VAGY BEJÖN, VAGY NEM.
Anya lenne a haszonèlvező èn pedig a tulajdonos. Nyilvàn ha meghal nem hinnèm h sor kerulne arra h igènyt tartanak rà.
Az az igazsàg h nem szeretnèk arra gondolni h meghal. Ő az èdesanyàm, szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!